Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Πήρε τον Αργεντινό επιθετικό Νους

ΟΦΗ: Πήρε τον Αργεντινό επιθετικό Νους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2024 19:43
Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Τιάγκο Νους με τη μορφή δανεισμού από την Αρχεντίνος Τζούνιορς ενώ διατηρεί και οψιόν αγοράς.

Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΟΦΗ ντύνοντας στα ασπρόμαυρα τον Τιάγκο Νους. Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Αρχεντίνονς Τζούνιορς ενώ οι Κρητικοί διατηρούν οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 23χρονος αγωνίζεται ως σέντερ φορ ή ως δεξιός εξτρέμ και τη φετινή σεζόν μετράει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 12 παιχνίδια. Ο ίδιος βρίσκεται στα πιτς από τα μέσα Μαΐου λόγω προβλήματος στο μηνίσκο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς, του ποδοσφαιριστή, Thiago Nuss, από την Argentinos Juniors.

O 23χρονος επιθετικός μετρά περισσότερες από 70 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής αλλά και στο Copa Libertadores.

Γεννήθηκε στην πόλη Cañuelas της Αργεντινής στις 2 Φεβρουαρίου 2001, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Club Deportivo Español.

Στην καριέρα του έχει φορέσει τα χρώματα των Atletico Rafaela, Argentinos Juniors (60 συμμετοχές, 4 γκολ) και CA Central Córdoba (12 συμμετοχές, 1 γκολ).

Thiago, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.