Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάκκαρη-Κόστιουκ 1-2: Όνειρο ήταν και πάει το μετάλλιο, «πικρός» αποκλεισμός για τη Μαρία (video)

Σάκκαρη-Κόστιουκ 1-2: Όνειρο ήταν και πάει το μετάλλιο, «πικρός» αποκλεισμός για τη Μαρία (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
30/7/2024 19:23
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 (6-4, 5-7 (5), 4-6) της Μάρτα Κόστιουκ και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό του τένις γυναικών.

Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε σοβαρότητα στο πρώτο σετ και στο μεγαλύτερο μέρους του δεύτερου, έφτασε πολύ κοντά στη νίκη όμως «πλήρωσε» τα πάρα πολλά λάθη της και το γεγονός πως δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της.

Έτσι η ελπίδα της Σάκκαρη για ένα μετάλλιο στο μονό «έσβησε» σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.

Η Κόστιουκ στους «οκτώ» θα συναντήσει την Ντόνα Βέκιτς (νο.21) η οποία νωρίτερα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε το νο.2 του κόσμου, Κόκο Γκοφ.

Το ξεκίνημα στο παιχνίδι δεν ήταν το ιδανικότερο για τη Σάκκαρη καθώς μόλις στο πρώτο game είδε την αντίπαλο της να σπάει το σερβίς της και μάλιστα με love game. Η Κόστιουκ έδειξε σε καλή κατάσταση και έκανε εύκολα το 2-0 με την Μαρία να κάνει πολλά λάθη από την αρχή και την Ουκρανή τενίστρια να πετυχαίνει δεύτερο σερί break.

Η Ελληνίδα τενίστρια απάντησε άμεσα με δικό της break μειώνοντας σε 3-1 και αμέσως μετά κράτησε το σερβίς της για το 3-2. H Σάκκαρη είχε βρει πλέον ρυθμό, άφησε πίσω τα λάθη της και πολύ γρήγορα έφτασε να προηγείται με 4-3.



H Σάκκαρη ήταν πραγματικά εντυπωσιακή από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, έκανε νέο break αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 6-3 στο σερβίς της και να πάρει το σετ με την Κόστιουκ να μειώνει σε 5-4. Ότι δεν κατάφερε όμως η Μαρία στο δικό της σερβίς το πέτυχε με break αμέσως μετά κάνοντας έτσι το 1-0.

Tο δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την Κόστιουκ να κάνει με το «καλημέρα» το break και στη συνέχεια να κρατάει το σερβίς της για το 2-0. Η Σάκκαρη όμως αντέδρασε για άλλη μία φορά και έφερε το σετ στην ισοπαλία (2-2). Οι δύο τενίστριες δυσκολευόντουσαν πολύ να κρατήσουν το σερβίς τους και το ένα break διαδεχόταν το άλλο μέχρι και το ένατο game. Σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη έδειξε σοβαρότητα έκανε το 5-4 και ήταν ένα game μακριά από την οκτάδα.



Η Κόστιουκ έκανε το 5-5, η Σάκκαρη αν και δύσκολα έκανε το 6-5 όμως η αντίπαλος της ισοφάρισε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στo tie-break.

Εκεί και πάλι οι δύο τενίστριες έδειξαν μία μικρή αδυναμία στο δικό τους σερβίς, η Κόστιουκ όμως κατάφερε να πάρει το σετ με 7-5 και να οδηγήσει την αναμέτρηση σε τρίτο.

Εκεί αμφότερες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, με τον ρυθμό να μην είναι καλός. Η Κόστιουκ προηγήθηκε με 3-1 και έδειχνε να έχει το μομέντουμ, η Σάκκαρη όμως αντέδρασε ξανά και ισοφάρισε σε 3-3. Στο καθοριστικό όγδοο game όμως η Ουκρανή έκανε το break και με το 5-3 σέρβιρε για τη νίκη.

Η Σάκκαρη έκανε το break όμως η Κόστιουκ είχε απάντηση και έτσι με 6-4 πήρε και το 3ο σετ και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.