Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουντούρα: Ξέσπασε σε δάκρια μετά τον αποκλεισμό – «Έγινε σκάνδαλο» είπε ο προπονητής της (video)

Γκουντούρα: Ξέσπασε σε δάκρια μετά τον αποκλεισμό – «Έγινε σκάνδαλο» είπε ο προπονητής της (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2024 18:27
Η Δώρα Γκουντούρα ξέσπασε σε δάκρια μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά της Σπάθης Γυναικών από την Γαλλίδα, Απιτί-Μπρουνέ, με τον προπονητή της να κάνει λόγο για διαιτητικό σκάνδαλο.

«Έσβησε» το όνειρο της Δώρας Γκουντούρας για την πρόκριση στα ημιτελικά της Σπάθης Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να γνωρίζει την ήττα με 15-13 από την Γαλλίδα Απιτί-Μπρουνέ.

Η ελληνική ομάδα είχε έντονα διαιτητικά παράπονα στα οποία αναφέρθηκε και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με δηλώσεις της στην ΕΡΤ. Παρόλα αυτά η ίδια δε θέλησε να σταθεί στη διαιτησία ξεσπώντας εν συνεχεία σε δάκρια:

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι μία πολύ καλή αθλήτρια, είναι εξαιρετική. Αλλά, έχω κάποιες ενστάσεις για τα χτυπήματα, αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τη διαιτησία. Η δικαιολογία για τη διαιτησία είναι για τους αδύναμους. Όταν ηρεμήσω, θα το δω πιο καθαρά τα χτυπήματα γιατί τα ένιωθα δικά. Αλλά, πιστεύω ότι ήταν για 14-14 και να κριθεί στον πόντο».

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Εμένα ο στόχος μου ήταν να…» και εκεί σταμάτησε για λίγο τις δηλώσεις, καθώς δάκρυσε: «Δεν είναι στεναχώρια είναι συγκίνηση. Το μετάλλιο μου δεν είναι σήμερα εδώ, το μετάλλιο είναι στην προπόνηση, που πρέπει να μπαίνεις, να ξαναμπαίνεις, να παλεύεις με Θεούς και δαίμονες. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη του κόσμου, όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Συνεχίζουμε. Μόνο πιο δυνατούς μας κάνουν αυτές οι καταστάσεις. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξη».

«Αυτό που έγινε σήμερα ήταν σκάνδαλο»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Γκουντούρας, Θανάσης Δελενίκας εξαπέλυσε επίθεση κατά της διαιτησίας:

«Δεν έγινε αδικία, αυτό που έγινε σήμερα ήταν σκάνδαλο. Είναι τουλάχιστον έξι πόντοι. Το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 15-9 υπέρ μας. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν απλά ότι Παίζαμε με μια Γαλλίδα, κερδίσαμε την προηγούμενη, παίζαμε με την επόμενη, παίζαμε για την τετράδα και έπρεπε να κερδίσει. Είναι πολύ καθαρό το παιχνίδι υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία, τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι να παίζουν με τον κόπο, των αίμα και τον ιδρώτα των παιδιών. Είναι αμαρτία, είναι αμαρτία!».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.