Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όνειρο ήταν και πάει το μετάλλιο για την Γκουντούρα στην ξιφασκία, έντονα παράπονα για τη διαιτησία (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όνειρο ήταν και πάει το μετάλλιο για την Γκουντούρα στην ξιφασκία, έντονα παράπονα για τη διαιτησία (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/7/2024 17:15
Η Δώρα Γκουντούρα πάλεψε γενναία απέναντι στη Μανόν Απιτί-Μπρουνέ αλλά δεν κατάφερε να τη νικήσει και ηττήθηκε 13-15, γνωρίζοντας τον πικρό αποκλεισμό στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι το ντέρμπι ήταν πολύ μεγάλο, καθώς οι δύο αντίπαλοι ήταν ισάξιοι και τα πάντα θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όσο και η Γαλλίδα, συμβάδιζαν στο σκορ σε ολόκληρο το πρώτο κομμάτι του προημιτελικού.

Μάλιστα η Απιτί-Μπρουνέ μπόρεσε να προηγηθεί με 7-5 και να αποκτά ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα. Η αντίδραση όμως της Γκουντούρα ήταν υπέροχη και προηγήθηκε 8-7 πριν τη διακοπή.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όμως καλά, καθώς το 10-9 υπέρ της Γκουντούρα μετατράπηκε σε 10-12 και πλέον ήταν με την «πλάτη στον τοίχο».

Ωστόσο δεν είχε καμία διάθεση να τα παρατήσει και ισοφάρισε άμεσα 12-12 φέρνοντας την κατάσταση στα ίσα.

Και τότε όμως η Απιτί-Μπρουνέ μπόρεσε να πάρει δύο σερί πόντους κάνοντας το 12-14. Η Γκουντούρα πλησίασε 13-14 και όλα ήταν ξανά «ανοιχτά».

Στον πιο κρίσιμο πόντο η Γκουντούρα φάνηκε να χτυπάει πρώτη την αντίπαλό της και να ισοφαρίζει, όμως η Γαλλίδα πρωταθλήτρια για να πιέσει άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα.

Μετά από τη χρήση VAR ο πόντος δεν πήγε σε καμία από τις δύο και θα έπαιζαν ξανά με το σκορ 13-14, κάτι που συνέβη κι αμέσως μετά, με την αγωνία και το άγχος να μεγαλώνει.

Ο κόουτς της Δώρας Γκούντουρα, Θανάσης Δελενίκας ήταν έξαλλος με τις αδικίες εις βάρος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και τελικά η Απιτί-Μπρουνέ νίκησε 15-13.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.