Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Είναι ξεκάθαρο πως χρειαζόμαστε επιθετικό»

Μουρίνιο: «Είναι ξεκάθαρο πως χρειαζόμαστε επιθετικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2014 20:31
Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι η Τσέλσι, όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά τα αγγλικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να ετοιμάζει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Τσέλσι το καλοκαίρι, ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ, δηλώνοντας πως η ομάδα χρειάζεται επιθετικό και γενικότερα παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα:

«Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο ότι όλοι στην Τσέλσι επιθυμούν την αγορά ενός επιθετικού. Θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και τους παίκτες μας και θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες ‘χειρουργικές κινήσεις’ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού» δήλωσε ο «special one».

Εδώ και αρκετές ημέρες ξένα Μέσα αναφέρουν πως πρώτος παίκτης στη λίστα του Μουρίνιο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας είναι ο Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο, ενώ σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει για τη νέα χρονιά τους Φερνάντο Τόρες, Ντέμπα Μπα αλλά και τον Ρομέλου Λουκάκου που αγωνίζεται δανεικός στην Έβερτον.

Ο τεχνικός των «μπλε» δεν θέλησε να μιλήσει με ονόματα, ωστόσο αποκάλυψε πως κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο στο φινάλε της χρονιάς:

«Ποιο θα είναι το μέλλον των υπόλοιπων επιθετικών; Αυτοί που θα μείνουν θα συναγωνιστούν αυτόν που θα αποκτήσουμε. Είναι φυσιολογικό κάποιοι παίκτες που δεν παίζουν πολύ ή δεν είναι ικανοποιημένοι να θέλουν μια αλλαγή... Αυτό είναι μέρος της αγοράς. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και πρέπει να προχωρήσουμε σε κινήσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.