Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαλκάο: «Υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβω το Μουντιάλ»

Φαλκάο: «Υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβω το Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2014 18:55
Για ακόμα μια φορά, ο Ρανταμέλ Φαλκάο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό υπέστη τον Ιανουάριο σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και από τότε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αισιοδοξία του πως θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική Κολομβίας, αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας στους ομίλους του Μουντιάλ, αν και υπογράμμισε πως είναι ακόμα νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα:

«Είμαστε αισιόδοξοι! Αισθάνομαι υπέροχα. Η ανταπόκριση του γονάτου μου στην πρώτη φάση της αποθεραπείας είναι θετικότατη. Δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα. Η αποθεραπεία εξελίσσεται καλά και γρήγορα» δήλωσε στη «Marca» ο Φαλκάο και συνέχισε:

«Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δώσω το «παρών». Είναι όνειρο για μένα να βρεθώ στην Βραζιλία με την εθνική ομάδα της χώρας μου. Θα ήταν ιδανικό, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς Το σημαντικό είναι θα είμαι καλά και να μπορέσω να αποθεραπευτώ πλήρως».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.