Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς - Έβανς 2-0: Φοβερός Στέφανος πέρασε με «περίπατο» στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων (video)

Τσιτσιπάς - Έβανς 2-0: Φοβερός Στέφανος πέρασε με «περίπατο» στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/7/2024 18:59
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε πανεύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) σε μόλις 52 λεπτά τον Νταν Έβανς και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στη φάση των «16» του Ολυμπιακού Τουρνουά του Παρισιού.

Στον τρίτο γύρο ο Έλληνας σταρ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού του Αργεντινού Μπάες με τον Λιβανέζο Χασάν.

Η εμφάνιση του 25χρονου αθλητή ήταν σπουδαία και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στα πρώτα τρία γκέιμ οι δύο αθλητές κράτησαν με άνεση τα σερβίς τους αλλά στο τέταρτο ήταν ο Τσιτσιπάς αυτός ο οποίος έκανε το πρώτο «μπρέικ», χάρη μάλιστα σε διπλό λάθος του Βρετανού αντιπάλου του και προηγήθηκε 3-1 παίρνοντας το προβάδισμα για το πρώτο σετ.

Το μομέντουμ ήταν πλέον ολοκληρωτικά στην πλευρά του Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος κράτησε το σερβίς του κι αμέσως μετά πέτυχε και νέο «μπρέικ» ξεφεύγοντας με 5-1 και σερβίροντας πια για να κλείσει το πρώτο σετ. Πράγματι το έκανε και με 6-1 πήρε το προβάδισμα με 1-0.



Και στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός ο οποίος «έσπασε» πρώτος το σερβίς του αντιπάλου του και το έκανε μόλις στο τρίτο γκέιμ το 2-1 και στη συνέχεια έπρεπε απλά να κρατήσει το σερβίς του για το υπόλοιπο του σετ προκειμένου να φτάσει στο 2-0 και να τελειώσει την υπόθεση.

Δεν του αρκούσε βέβαια αυτό και στο έβδομο γκέιμ πέτυχε και νέο «μπρέικ» για να φτάσει στο 5-2 και να «αγκαλιάσει» τη νίκη.



Πράγματι δεν είχε διάθεση να σπαταλήσει το προβάδισμά του και πολύ εύκολα έκανε το 6-2 και προκρίθηκε στους «16» του Ολυμπιακού Τουρνουά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.