Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με τεσσάρα στη κορυφή η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με τεσσάρα στη κορυφή η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2014 20:02
Την μοναξιά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ απολαμβάνει η Λίβερπουλ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Τότεναμ στο «Άνφιλντ» και πέρασε μόνη πρώτη στην 1η θέση της βαθμολογίας με +2 από την Τσέλσι και +4 από την Μάντσεστερ Σίτι, ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην έδρα της!

Ασταμάτητη είναι η Λίβερπουλ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Τότεναμ στο «Άνφιλντ», σημείωσε την 8η συνεχόμενη νίκη της και πλέον ο τίτλος περνάει από τα… πόδια της!

Οι «κόκκινοι» καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Καμπουλ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ, ενώ ο αμυντικός της Τότεναμ υπέπεσε σε νέο λάθος στο 25’ από το οποίο ο Σουάρες επωφελήθηκε και «έγραψε» το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν πάτησε… φρένο, είχε μεγάλες ευκαιρίες για ένα 3ο γκολ πριν το ημίχρονο και στο 55’ κατάφερε να το πετύχει με τον Κουτίνιο.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Χέντερσον, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να περάσει μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και εφόσον κερδίσει και τα 6 παιχνίδια που της απομένουν, θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Και αυτό διότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται στο +4 από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει μεν δύο παιχνίδια λιγότερα, ωστόσο αντιμετωπίζει σε 2 εβδομάδες την Λίβερπουλ στο «Ανφίλντ».

Η βαθμολογία της πρώτης τετράδας:

1. Λίβερπουλ 71 (32 παιχνίδια)

1. Τσέλσι 69 (32 παιχνίδια)

3. Μάντσεστερ Σίτι 67 (30 παιχνίδια)

4. Άρσεναλ 64 (32 παιχνίδια)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.