Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Προκριματικά Europa League με σούπερ προσφορά*!

bwin - Προκριματικά Europa League με σούπερ προσφορά*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/7/2024 15:01
Βήμα… πρόκρισης στον 3 ο προκριματικό γύρο του Europa League θέλει να κάνει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, που έχει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στην Μπότεφ.

bwin - Build A Bet* στα προκριματικά του Europa League!

Ξεκάθαρο φαβορί

Ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε ν’ αποδείξει και στην πράξη, ότι είναι το φαβορί στα χαρτιά αλλά και στο γήπεδο κόντρα στην Μπότεφ. Οι «πράσινοι» ξεκινούν την προσπάθεια τους για να βρεθούν στη League Phase του Europa League, από τον 2 ο προκριματικό γύρο και με τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο ΟΑΚΑ. Μακσίμοβιτς, Μπάλντοκ, Ίνγκασον και Τετέ τα νέα αποκτήματα του «τριφυλλιού», που ενεργοποίησε και τις οψιόν για την απόκτηση των Γεντβάι και Ντραγκόφσκι. Αποχώρησαν Μπερνάρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Μπρινιόλι, ενώ αλλαγή υπήρξε και στην τεχνική ηγεσία με τον Ντιέγκο Αλόνσο να παίρνει την σκυτάλη από τον Φατίχ Τερίμ. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν Πέρεθ και Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν και ο Ιωαννίδης, που δεν είναι στο 100% μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Θέση βασικού έναντι του Γερεμέγεφ φαίνεται να κερδίζει ο Σπόραρ.bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Επικίνδυνη και το απέδειξε

Η Μπότεφ στον 1 ο προκριματικό γύρο απέκλεισε την Μάριμπορ, το θεωρητικά φαβορί του ζευγαριού με μία νίκη και μία ισοπαλία. Η ομάδα από την Βουλγαρία απέδειξε, ότι είναι μία επικίνδυνη ομάδα, που θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσέξει ο Παναθηναϊκός. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των φιλοξενούμενων, την ώρα που επανέρχεται και ο τραυματίας στόπερ Τσέρνεβ. Σε απόδοση 1.51 βρίσκουμε στην bwin να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ