Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa League!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/7/2024 14:57
Κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ ξεκινάει απόψε το φετινό ευρωπαϊκό… ταξίδι του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του 2 ου γύρου των προκριματικών του Europa League.

Sportingbet - Build A Bet* στα προκριματικά του Europa League!

Νέο ξεκίνημα

Με πρωταρχικό στόχο τη νίκη που θα τον βάλει σε θέση… οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League θα παραταχτεί απόψε ο Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως η μισή πρόκριση θα παιχτεί απόψε στο ΟΑΚΑ και άπαντες στο «τριφύλλι» θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα δώσει το «παρών» στα αποκαλυπτήρια της ομάδας. Στα αγωνιστικά, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, εκτός του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη δεν υπολογίζει στους Αϊτόρ, Πέρεθ, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν, οι οποίοι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Εκτός θα είναι ο Τετέ, ο οποίος πάντως έχει δηλωθεί κυρίως για τον επαναληπτικό στην Βουλγαρία. Την Μάριμπορ χρειάστηκε να αποκλείσει η Μπότεφ Πλόβντιβ για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, ωστόσο, βρίσκεται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας από το «τριφύλλι». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Βούλγαρους, καθώς και ο 22χρονος επιθετικός Ατανάς Τσέρνεφ επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Στο 2.75 η απόδοση στην Sportingbet να νικήσει ο Παναθηναϊκός και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Europa League!

Η «παράδοση»

Οκτώ αγώνες κόντρα σε ομάδες από την Βουλγαρία μετρά ο Παναθηναϊκός. Η προϊστορία είναι απόλυτα ισορροπημένη, καθώς οι «πράσινοι» μετρούν 4 νίκες και ισάριθμες ήττες. Σε επίπεδο τερμάτων, το «τριφύλλι» έχει πετύχει 12 γκολ και έχει δεχτεί 9. Πριν 21 χρόνια καταγράφεται η τελευταία κόντρα με σύλλογο από την γειτονική χώρα, όταν συναντήθηκε με την Λίτεξ Λόβετς στον 1 ο γύρο του Kυπέλλου UEFA, παίρνοντας την πρόκριση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ