Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε η Ρεάλ, με ανατροπή η Ατλέτικο  (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε η Ρεάλ, με ανατροπή η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2014 02:50
Μετά από δύο σερί ήττες (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη), η Ρεάλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς διέλυσε με 5-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Μπερναμπέου», ωστόσο παρέμεινε στο -3 από την Ατλέτικο η οποία κέρδισε με ανατροπή τη Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» (2-1) και διατηρήθηκε στην κορυφή της Πριμέρα.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο πλήρωσε τα… σπασμένα για τις δύο σερί ήττες της Ρεάλ από Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, καθώς η «βασίλισσα» διέλυσε την αντίπαλο της με 5-0 στο «Μπερναμπέου» και μπορεί πλέον να σκέφτεται το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άνοιξε το σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 15’, ο οποίος έφτασε τα 28 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξέσπασαν, καθώς πέτυχαν ακόμα τέσσερα γκολ, με τον Μπέιλ να σκοράρει δύο τέρματα (68’, 70’), ενώ από ένα σημείωσαν οι Καρβαχάλ (55’) και Μοράτα (78’).

Με τη νίκη, η Ρεάλ έφτασε τους 73 βαθμούς και παρέμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στο -2 από την 2η Μπαρτσελόνα.

Με ανατροπή η Ατλέτικο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε η Ρεάλ, με ανατροπή η Ατλέτικο  (video)
Παρότι η Ατλέτικο βρέθηκε να χάνει μόλις στο 6ο λεπτό από τη Μπιλμπάο, η ομάδα του Σιμεόνε έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη (2-1) στο «Σαν Μαμές», με αποτέλεσμα να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με το τέρμα του Μουνιαϊν, ωστόσο η Ατλέτικο κατάφερε να απαντήσει στο 22’ με τον Ντιέγκο Κόστα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 56’ οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν την ανατροπή, με τον Κόκε να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμενόε η οποία χάρη και στις αποκρούσεις του Κουρτουά, κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Σαν Μαμές» και να παραμείνει στο +1 από τη 2η Μπαρτσελόνα, την οποία βέβαια θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στο «Καμπ Νου» για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.