Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λίγκ: Νικήτρια η… Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λίγκ: Νικήτρια η… Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 21:54
Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει η Λίβερπουλ, καθώς μετά την ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας (1-0), Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Έμιρειτς», με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» με νίκη τους κόντρα στην Τότεναμ την Κυριακή να περνάνε μόνοι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρειτς», καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, σκορ που περιπλέκει την κατάσταση στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι «πολίτες» είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 18’ με γκολ του Νταβίντ Σίλβα, ωστόσο, η Άρσεναλ δεν πτοήθηκε, ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Φλαμινί.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον Ποντόλσκι να είχε καλή στιγμή στο 60’ για να δώσει το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες», ενώ στον αντίποδα η Σίτι απείλησε με σουτ των Φερναντίνιο (62’) και Τουρέ (75’), ωστόσο ο Σέζνι δήλωσε παρών.

Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, σκορ που ευνόησε τη Λίβερπουλ η οποία παρέμεινε στην δεύτερη θέση και με νίκη της κόντρα στην Τότεναμ, θα περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή.

Η βαθμολογία της πρώτης τετράδας:


1. Τσέλσι 69 (32 παιχνίδια)

2. Λίβερπουλ 68 (31 παιχνίδια)

3. Μάντσεστερ Σίτι 67 (30 παιχνίδια)

4. Άρσεναλ 64 (32 παιχνίδια)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.