Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Ιωαννίδη και Πέρεθ η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Χωρίς Ιωαννίδη και Πέρεθ η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/7/2024 22:45
Ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες του για τα ματς με τη Μπότεφ Πλόβντιβ στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με τους Φώτη Ιωαννίδης και Ρούμπεν Πέρεθ να μένουν εκτός.

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός είναι ακόμη ανέτοιμος, μετά τον τραυματισμό του στην αριστερή ωμοπλάτη απ’ τον αγώνα της 7ης Ιουνίου με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία και παρ' ότι ακολουθεί τις τελευταίες μέρες, μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας, έχει χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είναι πολύ πίσω απ’ το υπόλοιπο γκρουπ. Αντίθετα ο Ρουμπέν Πέρεθ έμεινε εκτός με απόφαση του τεχνικού τιμ, καθότι ο μάξιμουμ αριθμός μη γηγενών που μπορούσε να δηλώσει στη ο Παναθηναϊκός είναι 17 και δεν χώρεσε.

Στη λίστα επίσης δεν συμπεριλήφθηκαν ο ανέτοιμος ακόμα Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Έρικ - Πάλμερ Μπράουν. Αντίθετα εντός βρίσκονται κανονικά οι νεοαποκτηθέντες Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά και Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός πάντως, όπως και κάθε άλλη ομάδα έχει δικαίωμα δύο αλλαγών στηn πρώτη λίστα έως και την παραμονή του πρώτου αγώνα του με την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ.

H ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μπακασέτα, Λημνιό, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Η λίστα β', με τους νεαρούς παίκτες προερχόμενους από την ακαδημία της ομάδας θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, το πιο πιθανό είναι πως θα περιλαμβάνει τους «μικρούς» που συμμετείχαν στην προετοιμασία (Λίλο, Φικάι, Κάτρη, Κυριόπουλο, Νταμπίζα, Μπρέγκου).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.