Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Nations League!

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Nations League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/9/2024 13:46
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Νations League πλησιάζει. Η Εθνική Ελλάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της θα ψάξει την άνοδο της στην League A της διοργάνωσης και μία δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί να στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026!

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Νέα εποχή και στο... βάθος το Παγκόσμιο ΚύπελλοΚλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στις τάξεις τις Εθνικής λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Φινλανδία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League B. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με καθοδηγητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του, θα ψάξει την άνοδο στην League A. Άπαντες στην Εθνική γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν, καθώς εκτός από τους Suomi θα έρθουν αντιμέτωποι με την Αγγλία και την Ιρλανδία. Για τον απευθείας προβιβασμό στην μεγαλύτερη κατηγορία της διοργάνωσης θα χρειαστεί την κατάκτηση της 1ης θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση για να διατηρήσει… ζωντανές τις ελπίδες της και να βρεθεί για 3η φορά σε τελική φάση Παγκόσμιου Κυπέλλου η Εθνική πρέπει να τερματίσει στην 2η θέση όπου θα δώσει αγώνα μπαράζ με τις αντίστοιχες δευτεραθλήτριες των άλλων ομίλων. Εφόσον καταλάβει την 3η θέση θα δώσει αγώνες μπαράζ για να γλιτώσει τον υποβιβασμό στην League C και θα ψάξει το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο μέσω των προκριματικών της αντίστοιχης διοργάνωσης.

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Nations League!

Tα νέα πρόσωπα και ο Ζαφείρης

Πολλές αλλαγές αλλά και μία νέα κλήση περιλαμβάνει η αποστολή της Εθνικής ενόψει των δύο πρώτων αγώνων στο Nations League κόντρα σε Φινλανδία και Ιρλανδία. Τσίμικας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος και Χατζηγιοβάννης θα ξαναφορέσουν το εθνόσημο, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Αθανασιάδης, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ντόη, Κουρμπέλης, Λημνιός, Τσιγγάρας και Γιακουκάμης, Για πρώτη φορά θα ντυθεί στα «γαλανόλευκα» ο Χρήστος Ζαφείρης της Σλάβια Πράγας. Ο ταλαντούχος 21χρονος μέσος μπορεί να τίμησε την Νορβηγία στα μικρά κλιμάκια της, ωστόσο επέλεξε την χώρα μας για το βήμα στην Ανδρών!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ