Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Νετάνια 1-0: Δεν έθελξε αλλά νίκησε στο τελευταίο του ματς πριν τα επίσημα (video)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Νετάνια 1-0: Δεν έθελξε αλλά νίκησε στο τελευταίο του ματς πριν τα επίσημα (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/7/2024 23:18
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τη Μακάμπι Νετάνια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην πρόβα τζενεράλε του πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ.

Οι «πράσινοι» ήταν καλοί μόνο στο πρώτο μέρος και προβλημάτισαν έντονα στην επανάληψη, χωρίς να ευθύνονται τόσο οι πολλές αλλαγές που έγιναν από το 60' και μετά.

Το μοναδικό γκολ του ματς σημειώθηκε στο 30' από τον Μαντσίνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν ελάχιστος, καθώς οι φίλοι των κυπελλούχων Ελλάδας είναι απογοητευμένοι από τη διοίκηση της ΠΑΕ και το δείχνουν με αυτόν τον τρόπο, καθώς ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν υπήρχαν τόσοι λίγοι φίλαθλοι σε πρόβα τζενεράλε στην ιστορική έδρα της ομάδας.

Παρ' όλα αυτά όσοι έκαναν τον κόπο χειροκρότησαν τους παίκτες του κλαμπ όπως για παράδειγμα τον Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά και τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη.





Σε αυτό το ματς έγινε και η ανεπίσημη πρεμιέρα των νέων εμφανίσεων των «πράσινων».



Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, στο πρώτο ημίχρονο οι Ισραηλινοί απείλησαν πρώτοι με γυριστή κεφαλιά του Ταβάρες που απέκρουσε ο Ντραγκφσκι εντυπωσιακά στην κλειστή του γωνία.



Ο απόλυτος έλεγχος ανήκε στη συνέχεια στους παίκτες του Αλόνσο, χωρίς να δημιουργήσουν πολλές φάσεις, αλλά έχοντας τη συντριπτική κατοχή της μπάλας.





Στο 30' πάντως ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Μαντσίνι έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια κι έπαιξε το ένα-δύο με τον Τζούρισιτς και ο Αργεντινός εξτρέμ μπήκε στην περιοχή και τέλειωσε σωστά τη φάση για το 1-0 του ημιχρόνου.



Στην επανάληψη οι κυπελλούχοι Ελλάδας φάνηκε να χάνουν τον έλεγχο και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, χωρίς να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους.

Κινδύνευσαν σοβαρά τρεις φορές με ισοφάριση αλλά δεν τη δέχτηκαν, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ίνγκι Ίνγκασον.



Οι δύο καλές στιγμές των «πράσινων» ήρθαν από τον Αϊτόρ ο οποίος πλάσαρε άουτ και τον Νίκα ο οποίος στην πρώτη του επαφή παραλίγο να σκοράρει με κεφαλιά.



Τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου που βρήκε τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 1-0.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.