Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομόνοια - ΑΕΚ 1-1: Ισόπαλη στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει Ευρώπης η Ένωση, οφείλει να βελτιωθεί (video)

Ομόνοια - ΑΕΚ 1-1: Ισόπαλη στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει Ευρώπης η Ένωση, οφείλει να βελτιωθεί (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/7/2024 22:00
Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΚ κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο, στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες.

Στα του αγώνα, η Ένωση είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση όταν στο 18ο λεπτό, ο Χατζισαφί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως η κεφαλιά του Ελίασον από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο έξω.


Η απάντηση των Κύπριων ήρθε στο 32’ και ξεκίνησε από ολέθριο λάθος του Σιμάνσκι, ωστόσο ο Πολωνός διόρθωσε το λάθος του σταματώντας το τελείωμα του Χαραλάμπους προτού η μπάλα καταλήξει στην εστία.



Τρία λεπτά αργότερα, ο «Δικέφαλος» έφτασε κοντά στο 1-0 όταν Γκατσίνοβιτς και Λιούμπιτσιτς συνεργάστηκαν υπέροχα, αλλά ο Σέρβος νικήθηκε στο πλάγιο τετ α τετ από τον Φαμπιάνο.



Στην επανάληψη οι καλές στιγμές μειώθηκαν ακόμη περισσότερο λόγω και των πολλών αλλαγών, με την πρώτη μεγάλη φάση να είναι για την ομάδα του Νταμπράουσκας με τη συμπλήρωση μίας ώρας, με τον Στρακόσα να αποκρούει εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαμάς.



Οι φάσεις και ο γρήγορος ρυθμός μπορεί να απουσίαζαν στο δεύτερο μέρος όμως όχι και τα γκολ, και στο 69’, ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από τα αριστερά, ο Βίντα νίκησε τους πάντες στον αέρα κι έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Αλμέιδα.



Δεν πρόλαβαν να το χαρούν για πολύ βέβαια οι «κιτρινόμαυροι» καθώς στο 79’, η Ομόνοια έφερε το ματς στα ίσα με την ωραία εκτέλεση του Σίμιτς, της οποίας είχε προηγηθεί φανταστική συνεργασία, με το 1-1 να παραμένει τελικά έως το τελευταίο σφύριγμα.



Ομόνοια (Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Μπρινιόλι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Λιούμπιτσιτς, Λιβάι, Ελίασον

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στρακόσα, Πήλιος, Ραντόνια, Μήτογλου, Κοϊτά, Άμραμπατ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φερνάντες, Πινέδα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.