Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μόντριτς, ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο με τη «Βασίλισσα»!

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μόντριτς, ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο με τη «Βασίλισσα»!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2024 15:48
Την ανανέωση του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς για ακόμη έναν χρόνο γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κροάτης χαφ που σε 1,5 μήνα περίπου κλείνει τα 39, θα φορέσει για άλλη μια σεζόν τη φανέλα της «Βασίλισσας» με την οποία έχει πανηγυρίσει 6 κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοδοξώντας τον Μάιο του 2025 να τις κάνει 7, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Ο ίδιος, ανήκει στους «Μερένγκες» από το 2012 και μέχρι τώρα έχει μετρήσει 534 συμμετοχές και 39 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, ο οποίος θα παραμείνει συνδεδεμένος με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Μόντριτς έφτασε στη «Βασίλισσα» το 2012 και στις δώδεκα σεζόν που υπερασπίστηκε τη φανέλα μας έγινε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει 26 τίτλους: 6 Τσάμπιονς Λιγκ, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 4 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 5 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο Μόντριτς είναι ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν κατακτήσει 6 ευρωπαϊκά κύπελλα και έχει τον μεγαλύτερο αριθμό τίτλων στην ιστορία του συλλόγου μας.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Μόντριτς κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2018, το Βραβείο Καλύτερου Παίκτη της FIFA και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς από την UEFA. Έχει συμμετάσχει στην FIFA FIFPro World XI σε 6 περιπτώσεις και έχει αναδειχθεί δύο φορές καλύτερος μέσος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κερδίσει μία φορά τη Χρυσή Μπάλα και μία φορά την Ασημένια Μπάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Με την Εθνική Ομάδα της Κροατίας κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και τη Χάλκινη Μπάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Έχει παίξει 534 αγώνες για την ομάδα μας, στους οποίους έχει πετύχει 39 γκολ, ενώ είναι διεθνής για την Κροατία, ομάδα με την οποία έχει παίξει 178 αγώνες και κατέχει το ρεκόρ όλων των εποχών σε συμμετοχές»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.