Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «αντίο» του Τζανετόπουλου στη Λαμία: «Θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Το «αντίο» του Τζανετόπουλου στη Λαμία: «Θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2024 14:53
Μετά από σχεδόν έξι χρόνια, ο Άνταμ Τζανετόπουλος αποτελεί παρελθόν από τη Λαμία, την οποία ο ίδιος αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο 29χρονος στόπερ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, τον πρόεδρο, τα στελέχη και φυσικά τους συμπαίκτες του στον σύλλογο της Φθιώτιδας, ενώ έκανε ειδική μνεία στην επιτυχημένη σεζόν που πέρασε, όπου η Λαμία κατόρθωσε να μπει στα πλέι οφ και να κατακτήσει την 6η θέση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου:

«Μετά από 5,5 χρόνια ήρθε η ώρα να πω αντίο στη Λαμία! Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο της πόλης, που ήταν δίπλα στην ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας καθώς και όλους τους προπονητές, το προσωπικό και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια! Μαζί ζήσαμε έντονες στιγμές, άλλες με άγχος και πίεση και άλλες με χαρά και συγκίνηση, με αποκορύφωμα την φετινή ιστορική χρονιά με την είσοδο της ομάδας μας στα playoff και την κατάκτηση της 6ης θέσης! Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Λαμίας η οποία θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.