Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Παγωμένο» του Λαμέλα, μεξικανικά σενάρια σύνδεσης της υπόθεσης Αντούνα με τον Ελίασον

ΑΕΚ: «Παγωμένο» του Λαμέλα, μεξικανικά σενάρια σύνδεσης της υπόθεσης Αντούνα με τον Ελίασον

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
16/7/2024 14:22
Σενάρια επί σεναρίων παρουσιάζουν ξένα δημοσιεύματα αναφορικά με την προσπάθεια της ΑΕΚ να κάνει δικούς της τον Έρικ Λαμέλα και τον Ουριέλ Αντούνα.

Δύο μεταγραφές που φαίνονταν «κλεισμένες» από την Ένωση δείχνουν να έχουν... παγώσει και όλα μοιάζουν αβέβαια σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Έρικ Λαμέλα που έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους» για τριετές συμβόλαιο έως το 2027, φαίνεται να έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Ουριέλ Λουγκτ, που αποκάλυψε εξαρχής τις επαφές της ΑΕΚ με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό να αναφέρει λιτά σε ανάρτησή του: «Προς το παρόν, η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει φρενάρει».

Στο μεταξύ στο Μεξικό εμφανίζονται αντικρουόμενα δημοσιεύματα για το τι συμβαίνει με την περίπτωση του 26χρονου Μεξικανού εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα.

Η ΑΕΚ φάνηκε να βάζει «στοπ» στην προσπάθεια απόκτησης του παίκτη από την Κρουζ Αζούλ, πριν από μερικές ημέρες, με τη μεξικανική «Record» να αναφέρει πως ουσιαστικά από την Ένωση προσπάθησαν μέσω του ενδιαφέροντος για τον Αντούνα να πιέσουν τον Λαμέλα να ρίξει τις απαιτήσεις του!

«Ο Αντούνα δεν ήταν ο βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας και χρησιμοποίησαν τον Μεξικανό μόνο και μόνο για να μειώσουν το κόστος της απόκτησης του Λαμέλα. Για αυτόν το λόγο η μεταγραφή κόλλησε. Ο Αντούνα έπεσε θύμα εξαπάτησης, τον εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ, που ήθελε τον Λαμέλα αλλά η τιμή του Αργεντινού ήταν πολύ υψηλή. Όταν άρχισε να διαδίδεται πως η ΑΕΚ θέλει τον Αντούνα, οι εκπρόσωποι του Λαμέλα μείωσαν τις απαιτήσεις τους. Η Κρουζ Αζούλ δεν έχει ξεγράψει τον Αντούνα. Υπάρχουν ακόμη σχεδόν δύο μήνες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ακόμη, η μεταγραφή μπορεί να γίνει. Από τη στιγμή που η Κρουζ Αζούλ έχει ανάψει το πράσινο φως, όλα εξαρτώνται από την ελληνική ομάδα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή το ESPN έδωσε μία άλλη νέα διάσταση στην υπόθεση «μπλέκοντας» τον Ελίασον, τον οποίο παρουσιάζει ως παίκτη υπό παραχώρηση...

«Πηγές που συμβουλεύτηκε το EPSN διαβεβαίωσαν ότι η ΑΕΚ θέλει να πουλήσει τον Σουηδό εξτρέμ Νίκλας Ελίασον τις επόμενες ώρες, για ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, ώστε να ανοίξει ο χώρος στη δεξιά πτέρυγα που απαιτείται για τον Αντούνα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

To τι ισχύει ακριβώς θα φανεί εντός της εβδομάδας, με την ΑΕΚ να συνεχίζει τις προσπάθειες για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, αφού αναμένεται να γίνει σοβαρή επένδυση και στην άμυνα με προτεραιότητα την απόκτηση του αριστερού μπακ, όπου ο Ονιεμαέτσι της Μποαβίστα φέρεται να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.