Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην Μίλαν ο Μοράτα

Υπογράφει στην Μίλαν ο Μοράτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2024 17:14
Η Μίλαν ενεργοποίησε τη ρήτρα 13 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Άλβαρο Μοράτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ντύνει στα ροσονέρο τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν επιστρέφει ο Άλβαρο Μοράτα. Οι «ροσονέρι» ενεργοποίησαν τη ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ύψους 13 εκατ. ευρώ και ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται στο Μιλάνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο 31χρονος επιθετικός έχει δώσει τα χέρια με την Μίλαν για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα επιστρέψει για τρίτη φορά στην Ιταλία μετά τις δύο θητείες του ως παίκτης της Γιουβέντους.

Την περσινή σεζόν ο έμπειρος άσος σημείωσε 21 γκολ και 5 ασίστ σε 48 παιχνίδια με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ μόλις χθες (14/7) σήκωσε ως αρχηγός της Ισπανίας το Euro. Είναι αξιοσημείωτο πως στα γήπεδα της Γερμανίας πέτυχε μόλις ένα τέρμα σε 7 παιχνίδια παρότι ήταν ο βασικός φορ στους «φούρχιας ρόχας», που έκαναν ρεκόρ παραγωγικότητας στη διοργάνωση με 15 τέρματα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.