Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΑΕΚ το παλεύει για Κορέα και «τσεκάρει» Ονιεμαέτσι

Η ΑΕΚ το παλεύει για Κορέα και «τσεκάρει» Ονιεμαέτσι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/7/2024 16:58
Εν αναμονή της θετικής έκβασης στην υπόθεση του Έρικ Λαμέλα η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει ένα δεύτερο «μπαμ» με τον Χοακίν Κορέα, ενώ ταυτόχρονα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μπρούνο Ονιεμαέτσι.

Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ, Χοακίν Κορέα, απασχολεί εδώ και κάποιες ημέρες την ΑΕΚ, με την περίπτωσή του να είναι δύσκολη, ωστόσο με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αναλάβει μέρος των επαφών -όπως συνέβη και με τον Λαμέλα που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους»- φαίνεται πως ο παίκτης βλέπει πιο θετικά μία πιθανή μετακίνηση στην Ελλάδα.

Ο Κορέα, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαρσέιγ καταγράφοντας 19 συμμετοχές, ανήκει στην Ίντερ, η οποία ζητά οκτώ εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τη «Gazzetta Dello Sport» να αναφέρει πως σήμερα (15/7) πως οι επαφές της Ένωσης με τους «νερατζούρι» έχουν προχωρήσει.

«Η ΑΕΚ προσπαθεί σοβαρά να αρπάξει τον Κορέα από τους «νερατζούρι» που θέλουν 8 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, προκειμένου να μην καταγράψουν μεγάλη απώλεια κεφαλαίου, οι διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες είναι σε εξέλιξη», αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ψάχνεται και για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας, με την πορτογαλική «Record» να αναφέρει πως είναι μάλιστα βασική υποψήφια ώστε να αποκτήσει τον Μπρούνο Ονιεμαέτσι.

Ο 25χρονος διεθνής Νιγηριανός αριστερός μπακ αγωνίζεται στη Μποαβίστα με την οποία πέρυσι κατέγραψε 26 συμμετοχές και μία ασίστ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 και φαίνεται πως αρέσει και στην Πόρτο.

Για τη συγκεκριμένη θέση ακούστηκε και το όνομα του 32χρονου διεθνούς Αργεντινού άσου Ταλιαφίκο, που αγωνίζεται στη Λυών, αλλά φαντάζει δύσκολο εκ πρώτης όψεως αν και πλην της αναφοράς δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες για ενδεχόμενες επαφές μέχρι στιγμής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.