Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φίτεσε - ΠΑΟΚ 2-1: Με άλλη μια φιλική ήττα αποχαιρετούν την Ολλανδία οι «ασπρόμαυροι» που προβλημάτισαν ξανά

Φίτεσε - ΠΑΟΚ 2-1: Με άλλη μια φιλική ήττα αποχαιρετούν την Ολλανδία οι «ασπρόμαυροι» που προβλημάτισαν ξανά

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/7/2024 21:51
Την ήττα με 2-1 από τη Φίτεσε γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, προβληματίζοντας και πάλι αρκετά με την εμφάνισή του, στο δεύτερο τεστ που έδωσε σήμερα η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία νωρίτερα είχε ηττηθεί από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με το ίδιο σκορ.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να βρουν πολύ γρήγορα γκολ, στο 11’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουαλιάτα, ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά, ο Ρουπ απέκρουσε, όμως ο Σαμάτα στο ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με νέα κεφαλιά «γράφοντας» το 1-0.

Γενικότερα οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στο 23’ είχαν και δοκάρι με τον Κωνσταντέλια, πηγαίνοντας πάντως προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όμως το σκηνικό άλλαξε, με τους Ολλανδούς να ανεβάζουν «στροφές» και με δύο πανομοιότυπα γκολ με κεφαλιές από τους Χούγκεβερφ και Ντε Ρεχτ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (54’-58’), «τούμπαραν» την κατάσταση και γύρισαν το ματς σε 2-1.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως πέραν της τεράστιας ευκαιρίας του 77ου λεπτού που έχασε ο σκόρερ του, Σαμάτα, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι ύστερα από εξαιρετική κάθετη του Κωνσταντέλια, δεν διεκδίκησε με αξιώσεις έστω την ισοπαλία, με το σκορ να παραμένει απαράλλαχτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Καμαρά, Οζντόεφ, Σμυρλής, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Σαμάτα

Στο δεύτερο ημίχρονο, χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Γκούμας, Ταλιχμανίδης, Νάσμπεργκ, Θυμιάνης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου

Φίτεσε (Φαν Ντεν Μπρομ): Ρουμ, Κορνελίσε, Τίλεμανς, Κρίκελς, Τζόναθανς, Πλάατ, Κέρσενς, Ρέβερσον, Λονγκόντα, Πόστμα, Σόφερις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.