Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro: Με Ρονάλντο η ενδεκάδα των απογοητεύσεων από την Marca (pic)

Euro: Με Ρονάλντο η ενδεκάδα των απογοητεύσεων από την Marca (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2024 20:21
Η Marca επέλεξε την ενδεκάδα των απογοητεύσεων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία ημέρα πριν τον τελικό του Euro στο Βερολίνο ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία, η Marca μοίρασε τα… χρυσά βατόμουρα της διοργάνωσης επιλέγοντας την κορυφαία ενδεκάδα των απογοητεύσεων σε σύστημα 4-3-3.

Η μαδριλένικη εφημερίδα συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έμεινε «άσφαιρος» σε μεγάλο τουρνουά με την Πορτογαλία για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στην επιθετική τριπλέτα βρίσκονται επίσης οι Ρομέλου Λουκάκου (Βέλγιο) και Ντούσαν Βλάχοβιτς (Σερβία).

Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Κροάτης Ντόμινικ Λιβάκοβιτς σε μια απόφαση που προκάλεσε διχογνωμία όπως και αυτή του Δανού Αντρέας Κρίστενσεν στο κέντρο της άμυνας. Ο δεύτερος στόπερ που επιλέχθηκε είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Μαντσίνι ενώ στα δύο άκρα της άμυνας βρίσκονται οι Ολεκσάντρ Ζιντσένκο (Ουκρανία) και Ντι Λορέντζο (Ιταλία) με τον τελευταίο να βλέπει ακόμα εφιάλτες με τον Νίκο Ουίλιαμς.

Τέλος, η μαδριλένικη εφημερίδα επέλεξε για τριάδα στο κέντρο τον Σέρβο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, τον Σκωτσέζο Τζον ΜακΓκιν και τον Ούγγρο Ντόμινικ Σόμποσλάι.

Η ενδεκάδα των απογοητεύσεων του Γιούρο 2024 σύμφωνα με την Marca (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Ντι Λορέντσο, Μαντσίνι, Κρίστενσεν, Ζιντσένκο – ΜακΓκιν, Μιλίκοβιτς-Σάβιτς, Σόμποσλάι – Βλάχοβιτς, Λουκάκου, Ρονάλντο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.