Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Άρης έκανε κρούση στην Ταγιέρες για τον Μαρτίνες, απορρίφθηκε όμως η πρότασή του για Καρασκίγια»

«Ο Άρης έκανε κρούση στην Ταγιέρες για τον Μαρτίνες, απορρίφθηκε όμως η πρότασή του για Καρασκίγια»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/7/2024 12:50
Τον Αλεχάντρο Μαρτίνες φέρεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο ο Άρης αναφορικά με την ενίσχυσή του στα άκρα της επίθεσης, την ώρα που απορρίφθηκε η πρόταση που είχε κάνει για τον Παναμέζο μεσοεπιθετικό, Καρασκίγια.

Οι «κίτρινοι» παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με αρκετούς παίκτες από τη Λατινική Αμερική και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος, Λουίς Σέζαρ Μερλό, έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στην αργεντίνικη Ταγιέρες για την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ και περιμένουν απάντηση.

Ο Μαρτίνες αγωνίζεται συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και την τελευταία σεζόν είχε 15 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ.



Από εκεί και πέρα ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει πως η Χιούστον απέρριψε την πρόταση των «κίτρινων» για τον Κόκο Καρασκίγια, που εσχάτως συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα φτάνοντας στα προημιτελικά με την εθνική του Παναμά.

Τονίζεται πάντως πως ο αμερικανικός σύλλογος θέλει να πουλήσει τον παίκτη και πως μία βελτιωμένη προσφορά από τον Άρη ίσως; φέρει το επιθυμητό για αυτόν αποτέλεσμα, αν και δεν αναφέρονται οικονομικές λεπτομέρειες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.