Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουγκουλιάς: «Άδικη η απόφαση, ουδέποτε αρνήθηκε ο Άρης να πάρει τα μετάλλια»

Γκουγκουλιάς: «Άδικη η απόφαση, ουδέποτε αρνήθηκε ο Άρης να πάρει τα μετάλλια»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/7/2024 16:36
Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας του Άρη, κατά τη διάρκεια της media day της Παρασκευής (12/7).

Ο μάνατζερ των «κίτρινων» και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για άδικη απόφαση από την ΕΠΟ, καθώς υποστήριξε ότι ουδέποτε αρνήθηκαν οι «κίτρινοι» να πάρουν τα μετάλλιά τους μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απόφαση της ΕΠΟ:

«Είναι ένα γεγονός το οποίο αναστάτωση στην ομάδα. Είναι μια πολύ άδικη και το λέω με σιγουριά γιατί προσωπικά ήμουν στις συσκέψεις που προηγήθηκαν του τελικού. Ξέρω πολύ καλά τι είχε συζητηθεί, πώς θα γινόντουσαν τα πράγματα και βάσει αυτών, θα έπρεπε να μας καλέσουν για να πάρουμε τα μετάλλια. Δεν αρνηθήκαμε ποτέ, γι’ αυτό εξάλλου ήμασταν μπροστά στον πάγκο. Φυσικά υπήρχε στεναχώρια αλλά ουδέποτε ο Άρης αρνήθηκε να πάρει τα μετάλλια. Κοιτούσα (τους υπευθύνους της ΕΠΟ) και περίμενα να μας φωνάξουν να πάρουμε τα μετάλλια. Όποιος δει το βίντεο θα το διαπιστώσει. Ποτέ δεν μας φώναξαν. Είναι πολύ άδικη απόφαση. Είπαν ότι ήρθε ένας από την ΕΠΟ και είπε σε κάποιον να πάρουμε τα μετάλλια και αρνηθήκαμε. Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνθηκε κι ενώ όλοι μας στον αγωνιστικό χώρο και στον περιβάλλοντα χώρο ήταν με καρτελάκια. Ήμασταν εκεί με σκυμμένα τα κεφάλια και δεν μας φώναξε κανείς. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν όσοι ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα; Τιμωρήθηκαν είκοσι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Δεν ήταν οργανωμένα τα πράγματα κι εγώ ξέρω τα λάθη που έγιναν γιατί ήμουν ‘παρών’ στις συσκέψεις. Εδώ μας φέρανε τα χρυσά μετάλλια του σταφ του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια και μετά από μισή ώρα έφεραν τα άλλα. Υπήρχε ένα χάος. Επαναλαμβάνω όμως ότι αν δείτε το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι όλοι μας ήμασταν στον πάγκο και περιμέναμε. Αν κάποιος δεν ήθελε να πάρει το μετάλλιό του και να δείξει δυσαρέσκεια θα έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο», είπε και ρωτήθηκε για τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα όπου οι επιτελείς της ΕΠΟ κατέθεσαν ότι ενημέρωσαν άπαντες στον Άρη για την παραλαβή των μεταλλίων. «Μου είπαν ότι μετά τον αγώνα είπαν σε κάποιον που είχε διακριτικά του Άρη να πάρουμε τα μετάλλια. Δεν ξέρουν ποιον και δεν μπορούσαν να μου τον ξαναδείξουν. Γι’ αυτό λέω ότι είναι άδικη η κατηγορία».Για την επόμενη χρονιά:

«Προφανώς υπάρχει στεναχώρια και είναι λογικό να παραμένει στο μυαλό όλων (σ.σ. ο χαμένος τελικός) αλλά πρέπει να τον ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κοιτώντας πίσω δεν μπορείς αλλάξεις, δεν μπορείς να διορθώσεις τα πράγματα. Κι εγώ είμαι στεναχωρημένος, καταλαβαίνω την πίκρα και στην γκρίνια του κόσμου. Μιλάμε για έναν σύλλογο με ιστορία και βαριά φανέλα. Θέλαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, στη διάρκεια της χρονιάς είχαμε αποδείξει ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε. Πέραν της διαιτησίας στην οποία δεν θέλω να σταθώ περισσότερο, για να βελτιωθείς πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου κι εμείς δυστυχώς δεν είχαμε καλή απόδοση στον τελικό. Αν την είχαμε θα κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό».

Για την ψήφο του Άρη στο νέο format του πρωταθλήματος:

«Το ψήφισε και ο Άρης, είναι υπέρ σε αυτό γιατί στόχος είναι η 4αδα όσο δύσκολος κι αν είναι. Ξέρουμε τι μας περιμένει φέτος. Αν είχαμε ένα παράπονο στον τελικό, του χρόνου θα είναι περισσότερα αλλά θα συνεχίσουμε να κοιτάμε στα μάτια τους αντιπάλους μας. Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ανεξαρτήτως επιπέδου διαιτητής κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους».

Για τις μεταγραφές:

«Θα γίνουν στοχευμένες μεταγραφές. Ο πρόεδρος είναι σε συνεχή επαφή με τον προπονητή κι έχουν αποφασίσει για τα πρόσωπα. Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες καθώς δεν πρόκειται για απλές περιπτώσεις παικτών. Προσπαθούμε να τους πείσουμε να έρθουν. Θέλουμε παίκτες οι οποίοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και με τη λογική ότι ξέρουμε τις θέσεις στις οποίες πονούσε πέρυσι η ομάδα και κατ’ επέκταση εκεί που πρέπει να ενισχυθεί. Πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.