Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελβετία: Κράτησε τον Γιακίν για ακόμα δύο χρόνια

Ελβετία: Κράτησε τον Γιακίν για ακόμα δύο χρόνια

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/7/2024 15:02
Με τον Μουράτ Γιακίν στο «τιμόνι» της θα συνεχίσει να πορεύεται η Ελβετία, καθώς ο 49χρονος τεχνικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Πριν το Euro της Γερμανίας η αμφισβήτηση ήταν έντονη προς το πρόσωπο του Ελβετού κόουτς όμως τα αποτελέσματα και η πορεία των «ροσοκροκιάτι» ήταν σπουδαία, οπότε πλέον η καλύτερη λύση ήταν η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που συνέβη κι επίσημα την Παρασκευή (12/7).

Όπως υποστηρίζουν οι Ελβετοί, περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη δημοσιότητα την προσεχή Δευτέρα (15/7), ωστόσο η συμφωνία είναι για δύο χρόνια, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2026 σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό και στο οποίο ο Γιακίν θα προσπαθήσει να οδηγήσει την εθνική ομάδα.

Πάντως η παρουσία των «ροσοκροκιάτι» στο Euro ήταν πάρα πολύ καλή, καθώς δεν ηττήθηκαν σε κανένα ματς κι αποκλείστηκαν στα προημιτελικά, γνωρίζοντας την ήττα από την Αγγλία στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ νωρίτερα είχαν «φλερτάρει» με νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στη διοργανώτρια Γερμανία και στους «16» άφησαν πειστικά εκτός συνέχειας την απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.