Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρέτσας: «Μια μέρα θα παίξω για τον ΠΑΟΚ»

Καρέτσας: «Μια μέρα θα παίξω για τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2024 22:14
Ο 16χρονος άσος της Γκενκ, Κωνσταντίνος Καρέτσας μίλησε στα ελληνικά μετά το φιλικό της βελγικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να φορέσει μια μέρα τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε φιλική ήττα με 3-1 από την Γκενκ επί ολλανδικού εδάφους και ένας από τους παίκτες που έπαιξαν εναντίον του ήταν ο Κωνσταντίνος Καρέτσας.

Ο 16χρονος επιθετικός χαφ αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα της βελγικής ομάδας και την περσινής σεζόν σημείωσε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 26 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα στην Β’ κατηγορία.

Ο ίδιος είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων του Βελγίου, αναμένεται να πάρει χρόνο στην πρώτη ομάδα της Γκενκ τη φετινή σεζόν ενώ το όνομα του έχει ακουστεί μέχρι και για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο ταλαντούχος άσος μίλησε στα ελληνικά στα κανάλια της Nova μετά το φιλικό, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα του και πως θα παίξει μία ημέρα για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Από τριών ετών βλέπω τα παιχνίδια του και είμαι χαρούμενους που έπαιξα εναντίον του. Δεν είχε καλή εικόνα, αλλά πιστεύω θα είναι έτοιμος για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας για μένει είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ και τον κοιτάζω πολύ. Μιλήσαμε πριν το ματς».

Για την πορεία του στην Γκενκ: «Τώρα είμαι 16. Νομίζω θα παίξω στο πρωτάθλημα και όταν πάρω την ευκαιρία θα την αξιοποιήσω».

Για το αν θα παίξει στην Ελλάδα: «Μια μέρα θα παίξω για τον ΠΑΟΚ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.