Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες για Μίλαν, Γιουβέντους και Νάπολι, γκολ ο «Φέτφα» (video)

Σέριε Α: Νίκες για Μίλαν, Γιουβέντους και Νάπολι, γκολ ο «Φέτφα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 00:44
Σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της Φιορεντίνα πήρε η Μίλαν, η οποία επέστρεψε με επιβλητικό τρόπο στις επιτυχίες, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών. Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, γκολ ο Φετφατζίδης!

Μετά από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, η Μίλαν κέρδισε με 2-0 την Φιορεντίνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο 23’ ο Μεξές άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για τους «ροσονέρι», ενώ στο 64’ ο Μπαλοτέλι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Έτσι, η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ ανέβηκε στην 11η θέση με 39 βαθμούς, 8 λιγότερους από την 5η θέση και την Ίντερ, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Σέριε Α: Νίκες για Μίλαν, Γιουβέντους και Νάπολι, γκολ ο «Φέτφα» (video)
Αντίθετα, η Φιορεντίνα παρέμεινε στην 4η θέση με 51 βαθμούς και είδε τη Νάπολι να ξεφεύγει με +10 στην 3η προνομιούχο θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αυτό διότι η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, λίγες ημέρες μετά την ήττα από τους «βιόλα», κέρδισε με 4-2 την Κατάνια εκτός έδρας, παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

Δύο γκολ πέτυχε ο Ζαπατα (17’, 43’) και από ένα οι Καγιεχόν (25’) και Ενρίκε (40’), με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς με τους Μονζόν (53’) και Τζιομπέρ (75’) για το τελικό σκορ.

Νέα νίκη η Γιουβέντους, με Φέτφα η Τζένοα


Σέριε Α: Νίκες για Μίλαν, Γιουβέντους και Νάπολι, γκολ ο «Φέτφα» (video)
Με πρωταγωνιστή τον Κάρλος Τέβες, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Πάρμα στο Τορίνο, πέτυχε την έβδομη σερί νίκη της και έβαλε τέλος στο αήττητο 17 αγώνων της αντιπάλου του.

Ο Αργεντινός επιθετικός με δύο γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά (25’, 32’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Γιουβέντους και όπως αποδείχτηκε, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Μολινάρο μείωσε σε 2-1 για τη Πάρμα στο 61’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 65’ λόγω αποβολής του Αμάουρι και δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα μετά από 17 παιχνίδια!

Σέριε Α: Νίκες για Μίλαν, Γιουβέντους και Νάπολι, γκολ ο «Φέτφα» (video)
Από την άλλη, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Σέριε Α, η Τζένοα κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο και «έπιασε» την Μίλαν και την Τορίνο στην 11η θέση με 39 βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κίεβο πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στη Μπολόνια και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από αυτή απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο η Κάλιαρι η οποία επικράτησε με 1-0 της Βερόνα.

Αντίθετα, η Σασουόλο ηττήθηκε με 2-1 από τη Σαμπντόρια και έμεινε στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς, τρείς λιγότερους από τη Λιβόρνο, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Αταλάντα στο Μπόεργκαμο, με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.