Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και υποβιβασμός για Άρη

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και υποβιβασμός για Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2014 19:13
Τις τελευταίες του ελπίδες για τη σωτηρία έχασε σήμερα ο Άρης, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 από τον Εργοτέλη στο «Κλ. Βικελίδης» και υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Football League, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Μια μόλις ημέρα μετά την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του, ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από τον Εργοτέλη στο «Κλ. Βικελίδης» και σε συνδυασμό με τις νίκες της Βέροιας και του Εργοτέλη, αποχαιρετά και μαθηματικά την Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν απογοητευτικοί, καθώς δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να φανούν απειλητικοί και δέχτηκαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά από τον Εργοτέλη, με τέρματα των Σαρρή (28’) και Διαμαντάκο (30’).

Αυτό ήταν το τελικό σκορ, με τον Εργοτέλη, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στοΐκοβιτς (87’), να παίρνει μια σημαντική νίκη που τον φέρνει μια «ανάσα» από την παραμονή του στην κατηγορία.

Νίκησε τον Ατρόμητο ο ΟΦΗ


Σούπερ Λιγκ: Ήττα και υποβιβασμός για Άρη
Στις νίκες επέστρεψε ο ΟΦΗ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στην Κρήτη και πέρασε προσωρινά στην 6η θέση με 41 βαθμούς.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ με ένα ξέσπασμα ενός δεκαλέπτου, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τους Βραζιλιάνους Ζε Εντουάρντο (57’) και Ντουντού (67’) και να πάρει τη νίκη (2-0) απέναντι στον Ατρόμητο.

Έτσι οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Καλλονή (1-0) και ανέβηκαν προσωρινά στην 6η θέση με 41 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχασε έδαφος στη μάχη για καλό πλασάρισμα στις θέσεις των πλει-οφ, καθώς έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να τον ξεπεράσει στη δεύτερη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός με νίκη του κόντρα στη Καλλονή, θα τον πιάσει στη βαθμολογία.

Σε περιπέτειες ο Πανιώνιος


Σούπερ Λιγκ: Ήττα και υποβιβασμός για Άρη
Σε περιπέτειες μπαίνει ο Πανιώνιος, καθώς η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε στο 1-1 με τον αδιάφορο –βαθμολογικά- Παναιτωλικό στην Νέα Σμύρνη και βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν το τρίποντο για να ξεμπερδεύουν με την παραμονή τους και πήραν προβάδισμα στο 29’ με γκολ του Αραβίδη. Ωστόσο ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 69’ με τον Μαρτίνες.

Το παιχνίδι πήρε… φωτιά στη συνέχεια, καθώς οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν καλές στιγμές για να φύγουν με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη.

Το γκολ δεν ήρθε ποτέ για τον Παναιτωλικό και ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με τον Αραβίδη στις καθυστερήσεις για να πάρει αυτός τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να φτάσει τους 35 βαθμούς και να βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.