Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εισαγγελέας: «Ένοχος ο Ψωμιάδης»

Εισαγγελέας: «Ένοχος ο Ψωμιάδης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2014 13:19
Την καταδίκη του Μάκη Ψωμιάδη και των υπόλοιπων κατηγορουμένων για την υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, πρότεινε ο εισαγγελέας, κ. Κατεβάτης.

Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Ανδρέας Κατεβάτης ζήτησε να κριθούν ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι για τα περίπου 21 εκατ. ευρώ που υπεξαίρεσαν από την «Ένωση» την περίοδο που ο Ψωμιάδης ήταν στην προεδρία του συλλόγου.

Εκτός από τον πρώην πρόεδρο της «Ένωσης», κατηγορούμενοι είναι οι Χαρίλαος Ψωμιαδης του Γεωργίου, Χαρίλαος Ψωμιαδης του Παναγιώτη, Φιλιώ Γεωργίου και Αντώνης Κατσαρός για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή καθώς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο κ. Κατεβάτης τόνισε πως τα χρήματα υπήρχαν όπως προέκυψε τόσο από το πόρισμα το ΣΔΟΕ αλλά και από τις καταθέσεις μαρτύρων.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας ανέφερε πως ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, ότι ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές, ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιωτη αναφέρθηκε ότι ήταν παρόν σε συναντήσεις από τον κατηγορούμενο Αντώνη Κατσαρό.

Πλέον η διαδικασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με τις αγορεύσεις συνηγόρων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.