Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ραντουκάνου – Σάκκαρη 2-0: Τα βρήκε «σκούρα» και είπε «αντίο» στο Γουίμπλεντον η Μαρία

Ραντουκάνου – Σάκκαρη 2-0: Τα βρήκε «σκούρα» και είπε «αντίο» στο Γουίμπλεντον η Μαρία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/7/2024 21:22
Στον τρίτο γύρο σταμάτησε για τέταρτη φορά η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον, με την Ελληνίδα τενίστρια να υφίσταται την ήττα με 2-0 σετ (2-6, 3-6) από την Έμμα Ραντουκάνου και να αποκλείεται από τη συνέχεια του Βρετανικού Όπεν.

Ο αγώνας ξεκίνησε «στραβά» για τη Μαρία που υπέστη break στο πρώτο της σερβίς, ενώ έχασε ακολούθως την ευκαιρία να απαντήσει με break στο break καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε τα δύο break points που είχε στη διάθεσή της.

Από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το πρώτο σετ, με τη Βρετανίδα τελικά να της «σπάει» το σερβίς και στο έβδομο game και να φτάνει σε μια άνετη επικράτηση με 6-2.

Στο δεύτερο σετ, η Ραντουκάνου κατάφερε να «σπάσει» το δεύτερο σερβίς της Σάκκαρη παίρνοντας ξανά γρήγορα σημαντικό προβάδισμα, ενώ η Ελληνίδα τενίστρια έχασε εκ νέου μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει με break στο επόμενο game αφήνοντας και πάλι ανεκμετάλλευτα δύο break points.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η Μαρία δεν έδειξε να έχει τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή, με τη Βρετανίδα να πετυχαίνει δεύτερο break στο ένατο game και να κλείνει το σετ με 6-3, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «16» του Γουίμπλεντον.

Σχόλιο:

KYRVOG_1 6/7/2024 09:12

Οτι σκατα ειναι ο αλλος ειναι κι αυτη...!!! Στον πρωτο αγωνα που παιζουν με ασχετους κανουν καμια νικη. Μετα μας πηρε το ποταμι, μας πηρε ο ποταμος...!!!

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.