Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγγλία-Ελβετία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Αγγλία-Ελβετία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/7/2024 00:30
Δεύτερη πράξη της προημιτελικής φάσης στο Ευρωπαϊκό απόψε με δύο συναρπαστικά ματς κι έτσι θα συμπληρωθεί το παζλ της ημιτελικής φάσης. Με το τρόπαιο να φαίνεται στον ορίζοντα, τα φώτα είναι στραμμένα στην «Dusseldorf Arena» όπου η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ελβετία (19:00). Είναι νοκ άουτ αγώνας οπότε είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι, ενώ η νικήτρια θα παίξει στον επόμενο γύρο με όποια προκριθεί από το Ολλανδία – Τουρκία. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα. Για το Αγγλία – Ελβετία οι αποδόσεις παρουσιάζουν φαβορί. Ο άσος της Αγγλίας προσφέρεται στο 2,25** και το διπλό της Ελβετίας το βρίσκουμε στο 3,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, να αναφέρουμε πως είναι διαθέσιμη η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Αγγλία – Ελβετία τα προγνωστικά στέκονται με την παράδοση, την ποιότητα στο ρόστερ και την εμπειρία που έχουν οι Άγγλοι παίκτες σε μεγάλα ματς. Πάντως, η Ελβετία έχει καλύτερα στατιστικά και εικόνα ως τώρα στο Ευρωπαϊκό. Κι αυτή η αντίθεση προετοιμάζει το έδαφος για ένα συγκλονιστικό ματς με μεγάλες συγκινήσεις. Η πρόκριση της Αγγλίας πληρώνει 1,59**, ενώ το περάσει η Ελβετία το συναντάμε στο 2,38**.

Η Αγγλία πήρε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο. Νίκησε με 1-0 τη Σερβία κι έπειτα έφερε ισοπαλίες με τη Δανία (1-1) και με την Σλοβενία (0-0). Στους «16» απέκλεισε με 2-1 στην παράταση την Σλοβακία σε ματς όπου βρέθηκε να κοιτάζει την άβυσσο του αποκλεισμού καθώς έχανε μέχρι το 90'+5' όταν και την έσωσε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με «ψαλιδάκι». Στο 91' του έξτρα χρόνου ο Χάρι Κέιν τής έδωσε τη νίκη.

Τώρα, ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του και να γυρίσει το σύστημα σε 3-4-2-1 προκειμένου να εκμεταλλευτεί καλύτερα τον σέντερ φορ της Μπάγερν Μονάχου και τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Του λείπει ο βασικός σέντερ μπακ Γκεΐ. Το combo νίκη της Αγγλίας, Over 2,5 γκολ και anytime scorer ο Χάρι Κέιν δίνεται εκτοξεύεται στο 7,45** (από 6,20) στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Στο μεταξύ, το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ανεβαίνει στο 4,95** (από 4,50). Το να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ η Αγγλία πληρώνει 3,20** (από 2,92), ενώ το ημίχρονο/τελικό: Χ/1 προσφέρεται σε απόδοση 5,70** (από 5,20).

Η Ελβετία, όμως, έχει δείξει κι εκείνη πως είναι πολύ καλή ομάδα. Πήρε τη δεύτερη θέση στον Όμιλο Α καθώς νίκησε με 3-1 την Ουγγαρία και στη συνέχεια έφερε ισοπαλίες 1-1 με την Σκωτία και τη Γερμανία. Την καλύτερη εμφάνισή της ως τώρα την έκανε στους «16» όπου και νίκησε με άνεση 2-0 την Ιταλία και θα μπορούσε να πετύχει παραπάνω γκολ. Έτσι, ο συνδυασμός νίκη της Ελβετίας με goal/goal βρίσκεται στο 10,55** (από 8,80) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson, ενώ το να μη δεχθεί γκολ φτάνει στο 3,60** (από 3,20). Ενισχύεται με την επιστροφή του μπακ – χαφ Βίντμερ, που εξέτισε.

22:00 Ολλανδία – Τουρκία

Στο «Olympiastadion» του Βερολίνου, κοντράρονται η Ολλανδία και η Τουρκία για μια θέση στα ημιτελικά και το δικαίωμα να παίξουν εναντίον της Αγγλίας ή της Ελβετίας για να φτάσουν στον τελικό. Είναι νοκ άουτ ματς κι ως εκ τούτου υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Στο Ολλανδία - Τουρκία οι αποδόσεις δίνουν το πάνω χέρι στους «οράνιε». Ο άσος της Ολλανδίας προσφέρεται στο 1,60** και το διπλό της Τουρκίας δίνεται στο 5,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Αντίστοιχα, η πρόκριση της Ολλανδίας βρίσκεται στο 1,28** και η πρόκριση της Τουρκίας ανέρχεται στο 3,70**. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder που παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό γεγονός.

Η Ολλανδία θα λέγαμε πως έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι με το πως κύλησε η πορεία της στους ομίλους. Στο πλαίσιο του Group D νίκησε με 2-1 την Πολωνία, έφερε 0-0 με τη Γαλλία κι έχασε με 3-2 από την Αυστρία. Οι καραμπόλες των αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική της έδωσαν την πρόκριση ως 3η και την έστειλαν κιόλας στη θεωρητικά αδύναμη πλευρά του ταμπλό. Εκεί, στους «16» έπαιξε πολύ καλά και νίκησε με 3-0 τη Ρουμανία. Τώρα, κόντρα στην Τουρκία το να νικήσει η Ολλανδία το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο σε ματς με Over 2,5 γκολ πάει στο 6,50** (από 5,40) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson. Κι επειδή αμφότερες έδειξαν πως μπορούν να παίξουν ανοικτά, το εύρος νίκης – εντός ή εκτός: 3 γκολ ή περισσότερα δίνεται στο 6,10** (από 5,10). Το ημίχρονο/τελικό: 1/1 προσφέρεται στο 2,70** (από 2,46).

Κι ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν σκέφτεται πως, με τον Κόντι Γκάκπο να έχει ήδη τρία γκολ και λογικά την άμυνα της Τουρκίας να προσαρμόζεται πάνω του, ίσως είναι η σειρά του Μέμφις Ντεπάι να λάμψει. Η επιλογή του ως anytime scorer βρίσκεται στο 2,65** (από 2,40).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Η Τουρκία, από τη μεριά της, ήρθε δεύτερη στον 6ο όμιλο. Νίκησε με 3-1 τη Γεωργία, έχασε με 3-0 από την Πορτογαλία και νίκησε δύσκολα με 2-1 την Τσεχία. Στους «16» ξεπέρασε με 2-1 την Αυστρία αν και θα μπορούσε να έχει αποκλειστεί. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μένει από την παρουσία της είναι πως τα παιχνίδια έχουν την τάση να γίνονται «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Οπότε να αναφέρουμε ότι το Over 3,5 γκολ θα το βρείτε στο 3,25** (από 2,95) και το να σκοράρει το πρώτο γκολ η Τουρκία πληρώνει 3,40** (από 3,10). Κι όλα αυτά ενώ υπάρχουν σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, αν κι επιστρέψει ο ηγετικός χαφ Τσαλχάνογλου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ