Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρους - Σάκκαρη 0-2: Με άνεση στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον η Μαρία και τώρα τα... δύσκολα

Ρους - Σάκκαρη 0-2: Με άνεση στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον η Μαρία και τώρα τα... δύσκολα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/7/2024 23:42
Η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε διάθεση για αστεία απέναντι στην Αράντσκα Ρους από την Ολλανδία και τη νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (7-5, 6-3), παίρνοντας με άνεση και σε λιγότερη από μιάμιση ώρα -για την ακρίβεια σε 89 λεπτά- την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του φετινού Γουίμπλεντον.

Πλέον όμως το έργο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας γίνεται πολύ δύσκολο, καθώς θα πρέπει να συγκρουστεί με την Έμα Ραντουκάνου η οποία μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή στο νούμερο 135 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο έχει κατακτήσει το US Open του 2021, νικώντας μάλιστα τότε στα ημιτελικά τη Σάκκαρη.

Το καλό για την 28χρονη τενίστρια είναι ότι συνέχισε τη νικηφόρα παράδοση με τη Ρους, καθώς μετράει έξι επιτυχίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, έχοντας χάσει όλο κι όλο ένα σετ.

Μάλιστα στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου του Γουίμπλεντον στην πραγματικότητα ζορίστηκε μόνο στο ένα κομμάτι, καθώς το σκορ έφτασε 6-5 χωρίς να έχει γίνει «μπρέικ» και τελικά στο δωδέκατο γκέιμ η Σάκκαρη το έκανε και με 7-5 πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ρους άντεξε μέχρι το όγδοο γκέιμ και τότε η Μαρία της «έσπασε» το σερβίς κι έκανε το 5-3. Το μομέντουμ ήταν στην πλευρά της και δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο, κάνοντας το 6-3 και τελειώνοντας την υπόθεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.