Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον 18χρονο επιθετικό Γκιού από την Μπαρτσελόνα

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον 18χρονο επιθετικό Γκιού από την Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2024 18:05
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, με τον 18χρονο Ισπανό επιθετικό να υπογράφει για 5+1 χρόνια με τους Λονδρέζους.

Μεταγραφών συνέχεια από την Τσέλσι η οποία πήρε από την Μπαρτσελόνα τον Μαρκ Γκιού. Οι «μπλε» ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού ύψους 6 εκατ. ευρώ και ανακοίνωσαν την απόκτηση του για πέντε συν ένα χρόνια.

Ο Γκιού είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Ισπανίας και φέτος πήρε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα σημειώνοντας ένα γκολ σε τρία ματς της Λα Λίγκα, ένα γκολ σε δύο παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ κατέγραψε και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο. Παράλληλα κατέγραψε 17 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα, σημειώνοντας 6 γκολ και 4 ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 18χρονου το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2025 αλλά δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κάπου εκεί μπήκε σφήνα η Τσέλσι η οποία συνεχίζει τις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών μετά τον 17χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Εστεβάο Γουίλιαν και τον 18χρονο Άγγλο επιθετικό χαφ Ομάρι Κέλιμαν.

Photo Credit: chelseafc.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.