Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στο Προολυμπιακό Τουρνούα!

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στο Προολυμπιακό Τουρνούα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/7/2024 14:11
Πρεμιέρα απόψε για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία στο πλαίσιο του Προολυμπιακό Τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Sportingbet - Αξεπέραστο live στους αγώνες του Προολυμπιακού Τουρνούα!

Με το… δεξί

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θέλει να κάνει απόψε η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Δομινικανή Δημοκρατία για τον 2ο όμιλο του τουρνουά, έχοντας ως κύριο στόχο την κατάκτηση της που θα της δώσει και το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Τελευταία φορά που η Εθνική βρέθηκε σε τελική φάση Ολυμπιακών Αγώνων ήταν πριν από 16 χρόνια, σε αυτούς στο Πεκίνο. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της δείχνει «πάνοπλη» και έτοιμη να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής. Στα φιλικά κόντρα σε Μαυροβούνιο και Μπαχάμες έβγαλε αρκετή ένταση, ήταν εύστοχή και ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της. Με δύο σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί στο τουρνουά η ομάδα από την Καραϊβική, καθώς οι NBAers Τάουνς και Χόρφορντ έμειναν εκτός. Από κει και πέρα, η Δομινικανή Δημοκρατία θα στηριχτεί στο γρήγορο transition, στο μακρινό σουτ, αλλά και στις επιθετικές αρετές του μοναδικού εκπροσώπου από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, Ντουάρτε. Στο 1.75 η απόδοση στην Sportingbet να σημειώσει πάνω από 89,5 πόντους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.Sportingbet - Ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Προολυμπιακού Τουρνούα!

Η «παράδοση»

Μία φορά έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες κι αυτή ήταν στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης τον Αύγουστο του 2019, λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.. Τότε, η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 87-75, έχοντας πάλι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (26 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ) στη σύνθεσή της.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ