Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει με ποινή από την UEFA ο Μπέλινγκχαμ για την άσεμνη ενέργεια του μετά το γκολ (video)

Κινδυνεύει με ποινή από την UEFA ο Μπέλινγκχαμ για την άσεμνη ενέργεια του μετά το γκολ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2024 17:56
Η UEFA θα διεξαγάγει πειθαρχική έρευνα για την άσεμνη χειρονομία του Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετά το γκολ ισοφάρισης στον αγώνα με την Σλοβακία.

Σε μπελάδες μπήκε ο Τζουντ Μπέλινγχαμ για τον τρόπο που πανηγύρισε το απίθανο γκολ ισοφάρισης που σημείωσε απέναντι στην Σλοβακία και έσωσε την Αγγλία από έναν πρόωρο αποκλεισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος έδειξε τα γενετικά του όργανα, με τον ίδιο να τονίζει μετά το ματς στα social media πως πρόκειται για «μια χειρονομία εσωτερικού αστείου προς μερικούς στενούς φίλους που ήταν στο παιχνίδι. Τίποτα άλλο παρά σεβασμός για το πώς έπαιξε αυτή η ομάδα της Σλοβακίας απόψε».

Ωστόσο η UEFA γνωστοποίησε πως θα διεξάγει πειθαρχική έρευνα σχετικά με «ενδεχόμενη παραβίαση των βασικών κανόνων αξιοπρεπούς συμπεριφοράς». Το πιθανότερο είναι ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε επιβάλει πρόστιμο 20 χιλ. ευρώ στους Ντιέγκο Σιμεόνε και Κριστιάνο Ρονάλντο για αντίστοιχες ενέργειες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.