Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - Χάους Ιμ Ένσταλ 14-0: «Ξεμούδιασμα» με... βροχή από γκολ στο πρώτο φιλικό των «πράσινων» (video)

Παναθηναϊκός - Χάους Ιμ Ένσταλ 14-0: «Ξεμούδιασμα» με... βροχή από γκολ στο πρώτο φιλικό των «πράσινων» (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/6/2024 21:24
Χαοτική ήταν η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Χάους Ιμ Ένσταλ, με το 14-0 υπέρ των «πράσινων» να είναι ενδεικτικό, στην πρώτη τους φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει πολλές δοκιμές, αφού αντίστοιχα αρκετές είναι κια οι απουσίες, με τους Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς να βρίσκονται στο Euro, τους Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς να έχουν άδεια λόγω της συμμετοχής τους εκεί με τη Σερβία τις προηγούμενες ημέρες και τους Ιωαννίδη και Μπάλντοκ να είναι στην Αθήνα καθ' ότι τραυματίες.

Σε κάθε περίπτωση η Χάους Ιμ Ένσταλ είναι μία ομάδα που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Αυστρίας και οι διαφορές ήταν μεγάλες εξαρχής. Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό και σημείωσε άλλα δύο γκολ (13’ και 28’) με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται 6-0.



Από εκεί και πέρα δύο γκολ πέτυχε ο πολύ καλός Γιώργος Νίκας (12’, 52’) κι από ένα οι Μαντσίνι (35’), Νταμπίζας (39’), Μπρέγκου (78’), Βαγιαννίδης (80’), Αϊτόρ (82') και Σένκεφελντ (84’), ενώ χατ-τρικ εκτός του Τζούρισιτς σημείωσε κι ο Γερεμέγεφ (68’, 85’ και 88’), με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να «ξεμουδιάζουν» μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και πλέον να περιμένουν την ενσωμάτωση βασικών παικτών αλλά και των όποιον μεταγραφών, ενόψει των πιο δυνατών φιλικών τεστ που ακολουθούν και φυσικά των ευρωπαϊκών προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ που ξεκινούν στις 25 Ιουλίου.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λίλο (46’ Καρακασίδης), Κάτρης (46’ Βαγιαννίδης), Γεντβάι (46’ Σένκεφελντ), Ζέκα (46’ Αράο), Κυριόπουλος (46’ Φικάι), Τσοκάι (46’ Ρουμπέν), Τρουιγιέ (46’ Βιλένα), Νίκας, Μαντσίνι (46’ Μπρέγκου), Τζούριτσιτς (46’ Αϊτόρ), Νταμπίζας (46’ Γερεμέγεφ).

Χάους Ιμ Ένσταλ (Άρνολντ Σρεμφ): Κ. Φουκς, Λ. Φουκς, Σεγκλ, Κολμπ, Φλόριαν Ντάνκλμαγιερ, Ροϊγκέλερ, Τ. Φουκς, Χόφερ, Μαρξ, Φάμπιο Ντάνκλμαγιερ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και ο Πρόμοκ, Γκέισλερ, Κιούμπλερ, Μιούλμπαϊερ, Λάκνερ, Ρόσλερ, Χαρτβέγκερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.