Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

bwin - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/7/2024 16:14
Με τη «μάχη» ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο ξεκινούν στις 19:00 οι σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Euro. Να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί θέλει στις 22:00 η Πορτογαλία κόντρα στην Σλοβακία.

bwin - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Μάχη… αποδείξεων

Γαλλία και Βέλγιο είναι δύο από τις ομάδες που έχουν ακούσει… πολλά για την απόδοση τους έως τώρα κι απόψε αναζητούν την πρόκριση στα προημιτελικά για να δώσουν «απαντήσεις»! Οι «τρικολόρ» τερμάτισαν στην 2η θέση του 4ου ομίλου σκοράροντας μόλις δύο γκολ. Χαρακτηριστικό της προβληματικής τους εικόνας αποτελεί το γεγονός, ότι οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν, έχουν σκοράρει μόνο από την άσπρη βούλα! Ένα αυτογκόλ του Βέμπερ, του έφερε τη νίκη με την Αυστρία και το εύστοχο πέναλτι του Μπαπέ, ήταν το μοναδικό τους τέρμα στο 1-1 με την Πολωνία. Χωρίς προβλήματα απουσιών η Γαλλία απόψε. Το Βέλγιο συμμετείχε σ’ έναν από τους πλέον συναρπαστικούς ομίλους στην ιστορία των Euro. Τέσσερις ομάδες με 4 βαθμούς στον 5ο όμιλο, με τους «κόκκινους διάβολους» να παίρνουν την 2η θέση. Εμφανίσεις χωρίς σταθερή απόδοση για την ομάδα του Τεντέσκο, με αμυντικά κενά. Διαθέσιμοι ξανά Λουντεμπάκιο και Βίτσελ εκτός ο Μενιέ. Στο 4.80 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να σκοράρει πρώτος ο Μπαπέ. bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

Ν’ ανταπεξέλθει στον ρόλο του φαβορί

Η Πορτογαλία θα μπει απόψε στην "Frankfurt Arena", για ν’ αντιμετωπίσει την Σλοβενία έχοντας τον ρόλο του φαβορί. Οι Ίβηρες ξεκίνησαν με 2x2 στον 6ο όμιλο, στην ουσία «καθάρισαν» την πρόκριση, όμως η ήττα στο φινάλε από την Γεωργία, σε μία αναμέτρηση που ο Μαρτίνεθ προχώρησε σε εκτενές rotation, μάλλον πήγε πίσω την ομάδα του ψυχολογικά. Την ίδια ώρα χωρίς γκολ παραμένει στη διοργάνωση ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Επανέρχεται ο Λεάο, που εξέτισε την τιμωρία του, έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Μεγάλη επιτυχία για την Σλοβενία το γεγονός, ότι στην δεύτερη παρουσία της σε τελική φάση Euro, προκρίθηκε στις νοκ άουτ αναμετρήσεις και πλέον οδεύει για την απόλυτη έκπληξη. Μοναδική απουσία -λόγω καρτών- ο αριστερός μπακ, Γιάζνα για τους Σλοβένους. Στο 3.10 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να σκοράρει στον αγώνα ο Μπρούνο Φερνάντες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ