Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με τον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Ανανέωσε με τον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/6/2024 16:08
Παίκτης του ΟΦΗ για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν σήμερα (28/6) ότι ο 36χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018 προερχόμενος από τον Λεβαδειακό, και, στα έξι χρόνια που ανήκει στον ΟΦΗ, έχει πραγματοποιήσει 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Σωτηρίου θα αποτελεί μέλος της ομάδας μας για 7η διαδοχική αγωνιστική σεζόν, συνδέοντας πλέον άρρηκτα το όνομά του με τον ΟΦΗ και την Κρήτη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025, εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2018, έχοντας υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας σε 62 αναμετρήσεις μέχρι σήμερα.

Δημήτρη συνεχίζουμε μαζί!!!»


Στις πρώτες του δηλώσει λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Δημήτρης Σωτηρίου ειπε:

«Μετά από έξι χρόνια που βρίσκομαι εδώ, ο ΟΦΗ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για εμένα. Έχω ζήσει πολλές καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές στην ομάδα, αλλά όσα έχουμε περάσει μαζί είναι η αιτία για να "δεθούμε", εγώ και η οικογένειά μου, ακόμα περισσότερο τόσο με την ομάδα όσο με την Κρήτη και τους Κρητικούς. Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που για 7η συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ και το μόνο που θέλω είναι με την εμπειρία μου και φυσικά μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.