Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Η εποχή Γκουαρντιόλα έχει προκαλέσει σύγχυση, δεν γίνεται να ζητούν από παιδιά 7 χρονών να παίζουν με δύο επαφές»

Μέσι: «Η εποχή Γκουαρντιόλα έχει προκαλέσει σύγχυση, δεν γίνεται να ζητούν από παιδιά 7 χρονών να παίζουν με δύο επαφές»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/6/2024 20:25
Τη δική του άποψη αναφορικά με την επιρροή που είχε στο ποδόσφαιρο το στυλ παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ σε συνέντευξή του στο podcast «Clank», μίλησε μεταξύ άλλων για την εμβληματική εποχή Γκουαρντιόλα στη Μπαρτσελόνα και όσα συνεχίζει ο ίδιος να πετυχαίνει στη Μάντσεστερ Σίτι με το πολύ επιθετικό και γρήγορο στυλ παιχνιδιού του, αλλά σχολίασε μέσα από ένα άλλο πρίσμα, τονίζοντας πως δεν γίνεται αυτό να εφαρμόζεται σε μικρές ηλικίες, αφού έτσι χάνεγαι ο αυθορμητισμός των παιδιών και δεν καλλιεργείται το ταλέντο τους.

«Η εποχή του Γκουαρδιόλα έχει προκαλέσει μια μικρή σύγχυση. Όλοι θέλουν να παίζουν έτσι τώρα. Λένε στα παιδιά 6-7 ετών να παίξουν με 2 επαφές, γρήγορα. Σε αυτή την ηλικία, αυτό που συνέβη με εμένα πρέπει να συμβεί σε αυτά τα παιδιά. Δεν πρέπει να αφαιρέσουμε τον αυθορμητισμό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.