Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελβετία-Γερμανία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ελβετία-Γερμανία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/6/2024 00:04
Η φάση των ομίλων του Euro 2024 μπαίνει στην τελική του ευθεία από απόψε (22:00). Ολοκληρώνεται το πρώτο γκρουπ καθώς για την 3η αγωνιστική του κοντράρονται η Ελβετία με τη Γερμανία στη «Frankfurt Arena». Η Γερμανία έχει περάσει στους «16», η Ελβετία βρίσκεται κοντά. Το ματς αναμένεται συναρπαστικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο Ελβετία – Γερμανία οι αποδόσεις παρουσιάζουν ως φαβορί τους διοργανωτές, που είναι τυπικά φιλοξενούμενοι σε αυτό το ματς. Ο άσος της Ελβετίας προσφέρεται στο 4,95** και το διπλό της Γερμανίας βρίσκεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event.ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ενόψει του αγώνα Ελβετία – Γερμανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν δυνατό φαβορί για τη νίκη. Η Γερμανία έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θέλει ένα βαθμό ακόμη για να «σφραγίσει» την πρώτη θέση του γκρουπ μιας κι έχει ήδη περάσει στα νοκ άουτ. Η Ελβετία, πάλι, έχει τέσσερις βαθμούς και θα περάσει αν αποφύγει την ήττα από τη Γερμανία ή η Σκωτία δε νικήσει την Ουγγαρία στο άλλο ματς του ομίλου.

Η Ελβετία στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 την Ουγγαρία παίζοντας πολύ καλά. Στο δεύτερο ματς έμεινε στο 1-1 με την Σκωτία, όπου η απόδοσή της δεν ήταν καλή. Τώρα, θέλει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης και να δείξει πως μπορεί να ανταγωνιστεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Το ενδεχόμενονα σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,77** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Γερμανία, πάλι, άρχισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις καθώς διέλυσε με 5-1 την Σκωτία. Έπειτα, ξεπέρασε με 2-0 την Ουγγαρία πιο δύσκολα από ό,τι υπονοεί το τελικό σκορ, αλλά και πάλι ήταν ανώτερη της αντιπάλου της και δικαιούταν τους τρεις βαθμούς. Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, δεν αποκλείεται ο προπονητής Γιούλιαν Νάγκεσλσμαν να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, αν και θέλει να δει το γκρουπ των βασικών παικτών να περνά όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί σε συνθήκες αγώνα. Στο μεταξύ, η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 2/2 δίνεται στο 2,73**. Σε πρώτο πλάνο και ο μεσοεπιθετικός Τζαμάλ Μουσιάλα, που ήδη έχει βάλει δύο γκολ και εξελίσσεται σ' έναν από τους πρωταγωνιστές του τουρνουά. Το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του ματς δίνεται στο 3,00**.

Ελβετία και Γερμανία είναι οι δύο ομάδες με το περισσότερο ταλέντο στον πρώτο όμιλο και πέραν του ότι έχουν βαθμολογικό κίνητρο μεγάλη σημασία έχει και το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στις υπόλοιπες της διοργάνωσης. Το Over 2,5 γκολ τοποθετείται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

22:00 Σκωτία – Ουγγαρία

Στην «Stuttgart Arena» διεξάγεται η έτερη αναμέτρηση για το πρώτο γκρουπ ανάμεσα στην Σκωτία και την Ουγγαρία. Οι δύο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο Σκωτία – Ουγγαρία οι αποδόσεις είναι κοντά μεταξύ τους. Ο άσος της Σκωτίας δίνεται στο 2,65**, ενώ το διπλό της Ουγγαρίας το συναντάμε στο 2,48** στην πλατφόρμα της Betsson. Εκεί θα βρείτε και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

Στο Σκωτία – Ουγγαρία τα προγνωστικά προϊδεάζουν για ένα ματς ανοικτό σε όλα τα ενδεχόμενα με το βαθμολογικό κίνητρο να βρίσκεται στα ύψη. Η Σκωτία θα περάσει στους «16» ως δεύτερη αν νικήσει, η Ελβετία χάσει από τη Γερμανία και καλυφθεί η διαφορά τερμάτων που έχουν (-4, +2, αντίστοιχα). Διαφορετικά θα ελπίζει να είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Που είναι κι αυτό που έχει ως στόχο η Ουγγαρία. Γι' αυτό και της κάνει μονάχα η νίκη κι έπειτα θα περιμένει να δει τι θα συμβεί και στα άλλα γκρουπ.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Η Σκωτία στη διοργάνωση άρχισε με ήττα 5-1 από τη Γερμανία όπου ήταν κάκιστη, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στο 45'. Στη δεύτερη αγωνιστική έβγαλε αντίδραση και πήρε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ελβετία παίζοντας αρκετά καλά για τα δεδομένα της. Τώρα, θέλει να κλείσει με νίκη αφού παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Ο προπονητής Στιβ Κλαρκ δεν υπολογίζει εκ νέου στον μπακ Πόρτσιους, ενώ τραυματίστηκε και ο βασικός αμυντικός Τιέρνι. Οπότε είναι υποχρεωμένος να ανακατέψει την τράπουλα της ενδεκάδας του. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,73** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ουγγαρία, στο μεταξύ, ξεκίνησε με ήττα 3-1 από την Ελβετία όπου πλήρωσε μια πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος του ματς. Στη συνέχεια ήταν ανταγωνιστική κατά διαστήματα απέναντι στη Γερμανία, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη κι έτσι ηττήθηκε με 2-0. Κόντρα στην Σκωτία η αποστολή της είναι να νικήσει για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης. Ο προπονητής Μάρκο Ρόσι δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές στο βασικό του σχήμα, αφού η άμυνα της ομάδας του μοιάζει ευάλωτη. Το goal/goal δίνεται στο 1,61**.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ