Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καυτές μάχες στο EURO με ενισχυμένες αποδόσεις!

Καυτές μάχες στο EURO με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/6/2024 14:37
Οι θέσεις για τα νοκ άουτ παίζονται σε μεγάλο βαθμό στις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής.

Στον ΣΤ’ όμιλο η Γεωργία αντιμετωπίζει την Τσεχία (16:00) στο Αμβούργο με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά.

Η Γεωργία του Βίλι Σανιόλ στο παρθενικό ματς της ιστορίας της σε τελική φάση πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι απέναντι στην Τουρκία (3-1) χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες μετά το 2-1 ώστε να ισοφαρίσει.

Η νέα της αποστολή είναι κόντρα στους Τσέχους που έμειναν επίσης με άδεια χέρια την πρώτη αγωνιστική.Παρά το προβάδισμα με τον Πρόβοντ από το 62’ η ομάδα του Ιβάν Χάσεκ είδε την Πορτογαλία να κάνει την ανατροπή και να παίρνει το «τρίποντο» με γκολ στις καθυστερήσεις (2-1) καθιστώντας πλέον τη μονομαχία της δεύτερης στροφής σε «τελικό» ώστε να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Γεωργία – Τσεχία 1:5.05 X:3.90 2:1.82


Στο Ντόρτμουντ διεξάγεται το άτυπο ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα σε Τουρκία και Πορτογαλία (19:00).

Οι Τούρκοι έπειτα από μεγάλη μάχη και εντυπωσιακά γκολ έκαμψαν την αντίσταση της Γεωργίας και άρχισαν με το δεξί το Euro, δείχνοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους, προεξάρχοντος του Αρντά Γκιουλέρ και πλέον η ομάδα του Μοντέλα έχει την πρόκληση να αντιμετωπίσει την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Πορτογάλοι του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είχαν πείσμα κι έδειξαν χαρακτήρα κόντρα στην Τσεχία επικρατώντας με ανατροπή και θέλουν νίκη πρωτιάς, αντιμετωπίζοντας για 4η φορά την Τουρκία σε τελική φάση έχοντας 3/3 νίκες απέναντί της.

Τουρκία – Πορτογαλία 1:5.70 X:4.50 2:1.64


Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στην Κολωνία όπου το Βέλγιο τίθεται αντιμέτωπο της Ρουμανίας (22:00).

Οι Βέλγοι μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας με την ήττα από τη Σλοβακία (0-1) νωρίς-νωρίς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται νίκη για να μη μείνουν πρόωρα εκτός.

Ωστόσο για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ανακόψουν τον ενθουσιασμό των Ρουμάνων που εντυπωσίασαν στη δική τους πρεμιέρα.

Το 3-0 επί της Ουκρανίας με τα γκολ των Στάντσιου, Μάριν και Ντράγκους έχει δώσει φτερά στην ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου που θέλει να κάνει νέα ζημιά κόντρα στο θεωρητικό φαβορί του ομίλου λόγω δυναμικότητας.

Βέλγιο – Ρουμανία 1:1.53 X:4.70 2:7.30


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.