Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Κορυφαίος τερματοφύλακας των επαναληπτικών ο Ντε Χέα

Τσάμπιονς Λιγκ: Κορυφαίος τερματοφύλακας των επαναληπτικών ο Ντε Χέα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2014 17:36
Ο Νταβίντ Ντε Χεά που με τις αποκρούσεις του κράτησε στο μηδέν τον Ολυμπιακό και οδήγησε την Μαν. Γιουνάιτεντ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αναδείχθηκε από την UEFA ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας των επαναληπτικών της φάσης των «16».

Στην καλύτερη ενδεκάδα των επαναληπτικών της φάσης των «16» βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Όλντ Τράφορντ», ήταν έναν εκ των πρωταγωνιστών στην νίκη-πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Στην ενδεκάδα βρίσκεται φυσικά και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο οποίος με το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στην ελληνική ομάδα, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Την επιθετική τριάδα συμπληρώνουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ) και Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο), ενώ στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Σβάινστάιγκερ (Μπάγερν), Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο) και Αζάρ (Τσέλσι).

Αντίστοιχα το κέντρο της άμυνας αποτελείται από τους Άλβες (Μπαρτσελόνα), Κέιχιλ (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί) και Κρισίτο (Ζενίτ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.