Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γράφει ιστορία κόντρα στην Τσέλσι ο Βενγκέρ

Γράφει ιστορία κόντρα στην Τσέλσι ο Βενγκέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2014 17:09
Ιστορική ημέρα θα είναι η αυριανή για τον Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο Αλσατός τεχνικός θα συμπληρώσει κόντρα στην Τσέλσι τα 1000 παιχνίδια στον πάγκο της Άρσεναλ!

Τα 1000 παιχνίδια στον πάγκο της Άρσεναλ συμπληρώνει το Σάββατο στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι ο Αρσέν Βενγκέρ, όντας ο τέταρτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην Αγγλία μετά τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ματ Μπάσμπι και Ντάριο Γκράντι.

Μάλιστα ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος βραβεύτηκε από την ομάδα για το επίτευγμά του, δήλωσε πρόθυμος να μείνει για πολλά ακόμα χρόνια στην ομάδα:

Γράφει ιστορία κόντρα στην Τσέλσι ο Βενγκέρ
«Είναι τιμή και προνόμιο για μένα να συμπληρώνω 1.000 παιχνίδια στον πάγκο της Άρσεναλ. Η διοίκηση πάντα με υποστήριζε και έχω μεγάλο κίνητρο να μείνω εδώ όσο περισσότερο γίνεται. Ο σύλλογος αυτός μού έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω κάποια πράγματα και με εμπιστεύτηκε απόλυτα. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι η συνέπεια. Ο χρόνος θα δείξει αν κατάφερα να κάνω το σύλλογο μεγαλύτερο από ό,τι όταν έφτασα ή όχι», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε σχετικά: «Τον θαυμάζω, όπως και την Άρσεναλ καθώς δεν είναι δυνατόν να καθίσεις στον πάγκο για 1000 παιχνίδια, εάν ο σύλλογος δεν είναι φανταστικός».

Βέβαια ο Πορτογάλος έριξε το «καρφί» του προσθέτοντας: «Είναι μια ομάδα που στηρίζει τον προπονητή της στις δύσκολες στιγμές και έχουν πολλές τέτοιες…».

Να σημειωθεί πως ο Αρσέν Βενγκέρ κάθεται στον πάγκο της Άρσεναλ από το 1996 και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 4 Κομνιούνιτι Σιλντ, ωστόσο η ομάδα του δεν έχει κερδίσει κάποιο τίτλο από το 2005!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.