Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 9-9 (4-2 πεν.): Πάλεψαν αλλά αποκλείστηκαν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 9-9 (4-2 πεν.): Πάλεψαν αλλά αποκλείστηκαν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
5/6/2024 21:37
Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακό κόντρα στην Προ Ρέκο στον ημιτελικό του Final-4 της Μάλτας στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών στο πόλο, καθώς παρ' ότι πάλεψε «λύγισε» στα πέναλτι με 4-2 μετά το 9-9 της κανονικής διάρκειας.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα... μάτια την επί τριετία πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, επέστρεψε από το 0-3 της πρώτης περιόδου και προηγήθηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιτελικού, «λύγισε» όμως στα πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στην ιστορία του.

Η ιταλική ομάδα επικράτησε 4-2 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 9-9), με τους Δήμου και Γκίλλα να είναι οι μοιραίοι κι έτσι η Προ Ρέκο θα έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη στην ιστορία με τέσσερα διαδοχικά τρόπαια στη διοργάνωση στον τελικό της Παρασκευής (7/6).

Αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» πλέον θα ολοκληρώσουν τη σεζόν τους με τον αγώνα για την τρίτη θέση, την Παρασκευή 7/6 στις 8 μ.μ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 3-3, 2-4 κ.α. 4-2 πεν.

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 3, Ζάλανκι 2, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 3, Φοντέλι, Πρεσούτι, Ετσενίκε 1, Ιβοβιτς, Κάκαρης, Κοντέμι 2, Χάλοκ 1, Νέγκρι

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Γκίλλας, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 1, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.