Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 15:27
Η ώρα των τελικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος έφτασε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ στην 1η αναμέτρηση της σειράς που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Με… αέρα από το Βερολίνο

Στη «μάχη» της κατάκτησης του πρωταθλήματος ρίχνονται απόψε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Στόχος και των δύο ομάδων είναι ο τίτλος και οι μεταξύ τους «μονομαχίες» αναμένεται να προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το «τριφύλλι» έχει όλους τους οιωνούς με το μέρος του. Η κατάκτηση της EuroLeague, το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και κάποιες σημαντικές απουσίες του αντιπάλου δείχνουν ως φαβορί την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που έχει όλους τους παίκτες του… ετοιμοπόλεμους. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο και οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί μια συναρπαστική σειρά αγώνων κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Την σημαντική απουσία του Φαλ έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αποψινή αναμέτρηση. Το βάρος πέφτει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα αποτελέσει τον «πύργο» των Πειραιωτών στην προσπάθεια τους να κάνουν το break και να αντιστρέψουν το πλεονέκτημα της έδρας. Σε απόδοση 1.70 να σημειώσει πάνω από 11,5 πόντους ο Σέρβος σέντερ.Sportingbet - Κορυφαίο live και αμέτρητα ειδικά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Η παράδοση

Επτά φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός της φετινή σεζόν. Τέσσερις νίκες μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» και τρεις οι «πράσινοι», αντίστοιχα. Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει επικρατήσει και στους δύο τελικούς, όταν παιζόταν κάποιος τίτλος. Τον Σεπτέμβριο του 2023 στο Σούπερ Καπ και τον Φεβρουάριο του 2024 για το Κύπελλο. Η τελευταία «μονομαχία» των δύο αιωνίων καταγράφεται στις 15 Απριλίου, όταν κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε με 77-71 στο ΟΑΚΑ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ