Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 15:25
Η σειρά των τελικών που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδας ξεκινά απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στον πρώτο τελικό της σειράς.

bwin - Κορυφαίο live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Υπέρ του το μομέντουμ

Τα δεδομένα μέχρι και το πρώτο τζάμπολ είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την απόλυτη… επιστροφή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς από προτελευταίοι πέρσι, φέτος κατέκτησαν το 7ο Ευρωπαϊκό της ιστορίας τους. Παράλληλα έχουν και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» στον ημιτελικό… φιέστα του ΟΑΚΑ επικράτησε του Άρη και κάνοντας δύο τα «ροζ» φύλλα πήρε την πρόκριση για τους τελικούς. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Τρεις νίκες - οι δύο εντός έδρας - μετρά ο Παναθηναϊκός φέτος έναντι του Ολυμπιακού στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Σε απόδοση 1.45 βρίσκουμε στην bwin τη νίκη του Παναθηναϊκού απόψε.bwin - Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ερυθρόλευκο… all in

«Μία χρονιά όταν τελειώνει με νίκη είναι πάντα πιο όμορφη οπότε θέλουμε να πάρουμε την τελευταία νίκη και να πάρουμε το τρόπαιο», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των τελικών ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολαου, καταδεικνύοντας το πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ν’ αντιμετωπίσουν την πολύ σημαντικά απουσία του Μουστάφα Φαλ και με τον Μόουζες Ράιτ να είναι εκτός λίστας, θα πορευτούν στη σειρά με μόνο σέντερ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Χωρίς άγχος η ομάδα του Γιώργου Μπαρτώκα στους ημιτελικούς απέκλεισε με 2-0 το Περιστέρι bwin. Εξαιρετικοί πίσω από την γραμμή του τρίποντου παρουσιάστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας τους ημιτελικούς με 63%! Στο 1.60 η απόδοση στην bwin, να σημειώσει περισσότερα από 1,5 τρίποντα απόψε ο Άλεξ Πίτερς.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ