Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκανε την Μαν. Γιουνάιτεντ… Έβερτον ο Μόγιες!

Έκανε την Μαν. Γιουνάιτεντ… Έβερτον ο Μόγιες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2014 00:58
Ένα απίστευτο στατιστικό έβγαλε στην επιφάνεια δημοσιογράφος του BBC, καθώς μετά από 29 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, η περσινή Έβερτον του Μόγιες είχε ίδια συγκομιδή βαθμών και ίδιο αριθμό γκολ ενεργητικό με τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ίδιο χρονικό διάστημα της σεζόν, ενώ είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ παραπάνω από τη φετινή ομάδα του Σκωτσέζου τεχνικού!

Και όμως, μετά από 29 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τα ίδια νούμερα με αυτά που είχε η περσινή Έβερτον του Ντέιβιντ Μόγιες στο ίδιο χρονικό διάστημα της σεζόν!

Και αυτό διότι μετά από 29 παιχνίδια πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, η Έβερτον είχε συγκεντρώσει 48 βαθμούς, με 46 γκολ ενεργητικό και 35 γκολ παθητικό.

Βλέποντας τα στατιστικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του Μόγιες έχει συγκεντρώσει 48 βαθμούς, με 46 γκολ ενεργητικό και 34 παθητικό μετά από 29 αγωνιστικές!

Το απίστευτο και όμως αληθινό αυτό στατιστικό έβγαλε στην επιφάνεια δημοσιογράφος του BBC και ήδη οι Άγγλοι έχουν αρχίσει το τρολαρίσμα στον Μόγιες, με μερικούς να αναφέρουν πως του χρόνου θα αλλάξει το σήμα της Γιουνάιτεντ σε αυτό της Έβερτον, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο πως ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει δείξει... σημάδια βελτίωσης, καθώς η νυν ομάδα του έχει δεχθεί ένα γκολ λιγότερο σε σχέση με αυτή της περασμένης σεζόν…




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.