Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με νέα νίκη η Ρεάλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με νέα νίκη η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2014 00:24
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα 242 τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Πούσκας, η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-1 την Σάλκε και προκρίθηκε και τυπικά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Έπαιξε για μισή ώρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (μπήκε στο 58’).

Λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβο με 6-1 στη Γερμανία, η Ρεάλ κέρδισε ξανά τη Σάλκε, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Μπερναμπέου» και με συνολικό σκορ 9-2, «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (21’, 74’) και έφτασε τα 242 τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ, πιάνοντας στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ τον μεγάλο Φέρεντς Πούσκας!

Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πορτογάλο, ο οποίος είχε και δύο δοκάρια στην επανάληψη, να ανοίγει το σκορ στο 21’, ωστόσο η Σάλκε με σουτ του Χούγκλαντ το οποίο κόντραρε στον Ράμος, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 31’.

Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, με τον Μοράτα να είχε χαμένο τετ-α-τετ, ενώ ο Χούντελαρ από την άλλη σπατάλησε δύο καλές στιγμές για να βάλει μπροστά στο σκορ τους «βασιλικούς μπλε».

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, με την Ρεάλ ωστόσο να πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα λεπτό, καθώς ο Ρονάλντο στο 74’ έκανε το 2-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από δοκάρι του Πορτογάλου, ο Μοράτα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα άσχημα νέα της ημέρας, ο τραυματισμός του Χεσέ ο οποίος αποχώρησε μόλις στο 8ο λεπτό και υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.