Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζολάκης: «Έχει αβαντάζ η Φιορεντίνα, είμαστε δίκαια στον τελικό»

Τζολάκης: «Έχει αβαντάζ η Φιορεντίνα, είμαστε δίκαια στον τελικό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2024 19:00
Δηλώσεις για τον αυριανό (29/5) τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με τη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ιστορικού αγώνα των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας ότι η ομάδα του βρίσκεται δίκαια εδώ που βρίσκεται, ενώ τόνισε ότι οι «Βιόλα» έχουν ένα αβαντάζ λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης και την περασμένη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης:

Για το αν η πνευματική προετοιμασία παίζει σημαντικότερο ρόλο από τη σωματική: «Στον αυριανό τελικό και σε όλους, το πνευματικό είναι πιο σημαντικό από το σωματικό. Η πιο έτοιμη πνευματικά ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο».

Για το γεγονός ότι ο τελικός γίνεται στην Ελλάδα: «Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε παίξει άλλες δύο φορές φέτος και ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το παιχνίδι όμως θα κριθεί στις τέσσερις γραμμές».

Για τις μεγάλες προκρίσεις στο φετινό Κόνφερενς: «Για να πάμε στον τελικό έπρεπε να αποκλείσουμε και μεγάλα ονόματα. Δεν γίνεται να περνάς εύκολα αν θες να κατακτήσεις το τρόπαιο. Δίκαια είμαστε στον τελικό, το μόνο που απομένει είναι να δείξουμε ένα ακόμη καλό πρόσωπο».

Για το αν έχει μελετήσει τα πέναλτι της Φιορεντίνα: «Ο τελικός μπορεί να έχει μία τέτοια διαδικασία, καθήκον μας είναι να έχουμε προετοιμαστεί και γι’ αυτό. Όπως κάναμε ανάλυση σε όλη την ομάδα της Φιορεντίνα, έτσι κάναμε και στα πέναλτι».

Για το γεγονός ότι η Φιορεντίνα ήταν και πέρσι στον τελικό: «Έχει μεγαλύτερο αβαντάζ από εμάς γιατί πέρσι πήρε γεύση, όμως παύει να ισχύει από την στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής για την έναρξη του αγώνα».

Για τον μικρό Γιαννάκη που είναι καλεσμένος στον τελικό: «Είναι άλλη μία ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατάσταση, να συνειδητοποιήσουμε τι εστί αθλητισμός και να σταματήσουμε τη βία στα γήπεδα και σε όλη τη χώρα που μας πονάνε πάρα πολύ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.